Ні,ВЕЛИКА КОМУНЯЦЬКА ПАДЛЮКА В НАС ТИ І по "мировозрению",і по політичним поглядам,і по габаритам також
Гаспада КАМУНЯКИ все в сад! Або в оцю тему https://reibert.info/threads/spijmali-separatista-z-rajbertu.591472/page-21#post-6370582 Якщо пiшки не дойдете то вас концерватор пiдвезе! Йому сам Сiмоненко пiдiгнал автiвку та особистого водiя
Оце водій , мєчта поета . Від неі ставридою бздить мать на всю автівку , сама груба як млин і хата та ще й ризинову юбку натягла , матері іі кувінька .
Щось я Вас не впізнаю!Чекав від Вас відгуки,типу : файна кобіта,влітку тіньок від неї,взимку зігріє,від хуліганів захистить!І що я чую?Гевалт!!!!
Я розумію, але питання в тому як довго? У нас колись в армії чотири сибіряки напились були якоїсь рідини - всі поїхали додому в цинкових хатках.
Кацапа цинковою хаткою не спугаеш -йому аби зараз отримати кайф, а далi хоч трава не рости! Тобто очикування цинковоi хати це для них нормальний стан..
Розповім байки які розповів мені тесть . Живуть вони в смт там раніше був здоровенний цукровий завод . Люди крали цукор в таких об'ємах що балкони відривалися під вагою цукра . Самогону гони кіко влізе і зарплати там тоді платили гарні в сезон понад 300 рублів . Але кацапи все одно пили денатурат ( видавався кранівникам для омивання вікон ) . Ото раз прийшли до тестя і кажуть ходімо вип'ємо . Ну він взяв сала , хліба , банку помідорів , цибулю та й вийшов до них на лавочку . Кацапи дістали плєшку , наче саиогонки , налили - всі випили . Кацапи закусюють , а тесть каже сиджу і не поняв що випив , солодке якесь , спиртом смердить , глотка пече . Кацапи змовницьки переглядаючись питають : Валєнтін ну шо ти поняв шо ти випив . Тесть каже ні не поняв , і не самогон і не казенна горілка . Кацапи й кажуть ото вони купують в сільмазі за 11копійок 1літр морілки якось там ту морілку переганяють і на виході майже 1літр отакого пойла . То тесть іх виматюкував , забрав бутля з помідорами і пішов в кватіру , після цього випадку з кацапами більше взагалі не пив .
Та тесть в мене мирний дядько . Ото він кілька разів натовк комусь там пику за все своє молоде життя то все смт гуділо шо Валентін побив там когось .