тобто вам треба кошеняток. добре. як тілько моя кішка окотитьсяі я дам знати, а тижня через три і вишлю вам кошеняток. треба щоб вони після окоту трохи підросли та навчились своїм котячим справам.
Він стає не солодким після відбілювання (для товарного виду) А приходить він до нас коричневим і кристали значно більші ніж бурякові,під час відбілювання він втрачає свою сахаристість і кристали стають менші. Я якось давно працював в Узині,там того тросникового сахара були ГОРИ,трактор ковшов в складі гріб.А склад як футбольне поле,і під стелю завалено насипом. Отой коричневий сахар називається СИРЕЦЬ. На горілку Весь Узин з нього горіляку гнав,казали хлопці що горілка вогонь була
А Ви шо тої горілки не куштували , га ? Як то таке можливе ? Робили коло сахаря і горілки не гнали , чи хочаб скоштували вигнаної товаришами - шо за не порядок .
Так я не вживаю. Знаєте як кажуть :"Не п"є ? Або хворий,або велика падлюка" Тільки не питайте мене до якого варіанту належу я
До якого варіанту належиш ти ми можемо запитати, наприклад у того ж таки пана К. Але, чомусь мені здається, що я наперед знаю і його відповідь, і навіть епітети стосовно твоєї персони.
Та я пожартував . Також не вживаю , але іноді і можу вжити в гарній кумпанії чи щось таке незвичне ( стікломой і брагу не пропонувати ) .