От бачиш,і після цього мо ти ще скажеш шо не куркуль ??? Бо тільки в куркулів довгі та загребущі руки
рукі такі щоб зручно було лантуха на плече піддавати доречи. тиб дійсно правий погон зняв. га. а то лантуха погано тягнуть)))))))))
Ні, ну скажіть мені, Ви це спеціально зробили? Хіба можна так дражнити людей! Люди працюють,а вони по снігових курортах гуляють А фото гарні
дякуйте богові що ви далеко а то б припхався до вас по рєвізії аскоту таке нізя. він і так вже такий гладкий зробився що в двері не влізе та лапсярдак застібнути не може)))))))))))))))))))
Красно дякуєм за запросини! Звісно приїдемо! Такі у вас місця чудові а я так просто обожнюю гори! Аскота тілько туди не можна,бо боїться висоти
Треба їхать... Консерваторе,лаштуй лянтухи та фотоапарата не забудь! Пришлем Аскоту фото мадярскої каски!
лапсярдака нажаль більш нема, а той що був аскот виплакав в мене. лив отакені сльози та прохав щоб я йому подарував лапсярдака. прийшлось подарувати, а він отжерся на казенних харчах і тепер не влізе в нього.
а ти возика бери. будемо в нього аскота у мадьярському хельмі запрягати та екскурсії возити. за великі гроші
а ложка навіщо? три-чотири вдари по хельму відразу до тями приведуть, а якщо буде добре себе поводитись то будемо годувати салом. раз на два тижні маленьким, шматочком. щоб бігав по горам швидко))))))))))))))))))
Консерватору і пані Сові !!!!! Мене в возика запрягати не можна,Вам ясно ??? Я занесений до Червоної Книги,і знущання наді мною переслідується по закону,тобто за клуню А Ви пані Сова праві - висоти я боюсь ого Колись на роботі на козловий кран спроби з 8ої заліз,то був цирк на дроті