Добого ранку панове! Надворі -1, вітер, але небо ясне! Прогноз каже що вдень буде +10, ех, на коп би сьогодні...
Внесу ясність у суперечку за цукор: коричневий то тростниковий, і він дійсно має трохи інші властивості від звичайного, часто його використовують для приготування напоїв і солодких соусів.
С утром Камрады ,за бортом +0 , ето пока , погода обещает быть тёплой . Все удачной работы , кто куда а мы к зайцам !
Це спеціальний цукор, щоб кацапів заманювати - почувши отой сеццуккор вони надтягають як мухи, обсідають його, а їх у той час мухобойкою пригощають.
вітаю панство. ранковий гумор https://reibert.info/threads/naxodk...m-foto-obsuzhdaem.13242/page-527#post-6374397 і по посиланню в пості теж сходіть, це щось
Доброго ранку! погода чудова!тихо! сонячно! погода як раз для копу, але сьогодні вівторок, " а порядок должєн бить", тому на роботу......
Витаю шановне панство,граждан жидив,товасчей комуняк.Цукор по 18.50.Хлиб по 7 гр. На двори +3.О 9 здаю змину и прямую до дому.Писля обиду пойиду у село до однрго добродия.1.Обицяв дозволити покопати у себе на городи.2.Буде кабана ризати.3.Казав що на горищи э багато цикавого.
Доброго утра. пінтура +2,в дома +24,сонечко,вітра ніц,мій на коп попхався,я знов на господарстві,зробив кофію,готов кнопати. кому подарить оту собакокотоферму
кучеряво живете якщо цукор по такій ціні. а покопати він дозволив бо та ще мать і казочку розповів про те що там ще за цара панька скарби закопані. і на що людина не піде щоб тілько город не копати. а на кабанчика можете не розраховувати, бо він, кабанчик маленький, а ви дуже багато хочете. і про горіще. видко людині треба лад там навести от він вас і запросив розповівши знов ж таки стару казочку про скарби та цікаві старожитні речі які там ще з першої людини лежать. а в тім чекаємо на звіт зі світлинами. тілько не кажіть що дочка знов камеру з собом забрала та до подружок пішла. отакоєот
Памьятаю дид розповидав.Коли у трансильванию прийшли москали,то зибрали их пидроздил у клюби .Прийшов политрук и почав розповидати що вони вже э червоноармийци,бо Букровина то вже СерСер.Седили мовчки слухали.Потим питаэ-Кто мнэ скажет кто эсть товарисчь Сталин.Встав один литний жовнир и видповив-То саме що Гитлэр,але у кацапив.Бильше його нихто не бачив.......
Гарний пес завжди у господарстви згодиться.Мени такого-самого лютого ,бажано з порушеннями нервовой системи.
Ну Мендель…еееєв ще й періодичну таблицю вигадав, так що до нього претензій нема (хіба що в гешефт-банку)
от бачте! так що бережіть мене і показуйте мені усі свої здобутки. а рибні місця можете мені показувати, все єдно я в таку даль не попрусь вам конкуренцію робити, далеко та і заради одного дукача нема сенсу. от якби там точно скарби Довбуша то ще можна булоб поміркувати.