Та зразу так і хотіли, але подумавши добре всетаки нарікли фюрером, бо дуче не злий був зовсім, у порівнянні зі мною (тілько на роботі), бо в інший час я зовсім білий і пухнастий!
Сьогодні якусь обново на танки замутили, вже години півтори скачує... Хців потанкувати, а вже і спати хочєтьця
Є і зараз такий,колотий,на колір аж коричневатий.А стоїть Я як глянув,зразу перехотів В таких красивих коробках циліндричних продається.Як не забуду,сфоткаю,коли буду мимо нього проходити.Не нашого виробництва.
а скілько ж він коштує та яка вага? мо все ж таки варто узяти пачок скілько, тим більш що цукор по 30 гривень кільо
По пам"яті на вагу десь грам 600 чи що,а коштував коли я дивився в районі 70 гривень.Це коли цукор по 8 гривень був. І де це ти бачив цукор по 30 грн ??? Я позавчора брав у нас по 16 за кіло,а є магазини де й по 11.
Не будьте Сусаніним,не вводіть людей в оману! Цицькі та дупи-ВІЧНІ,вони завжди існували і існувати будуть,це вам не Ленін ібн Ульянов. І їх можно і потрібно,нормальним хлопцям,споживати щоденно. А то у вас як в СССР-раз всіх мовчати за секс заставили-то і сексу неіснує! Щонеясногаяваспитаю?
30 був ліше днів зо три. коли усі кинулись скупляти харчи. але зараз він знов став 11 або 14. 70 мабуть дорогувато буде і для ціни 30 за кільо. але треба поміркувати.
порядок должєн бить а нє то шо січас© от ви наприклад ранком як прокинитесь не кожуха вдягаєте а на нього майку та сорочку. бо усе треба за порядком робити. за розкладом. от і тут так само. побаче людина цицьки і до календаря заглядати не треба бо людина зна що прийшла пятниця і можна відпочивати два наступні дні. бо всьо за розкладом. а якщо цицьки наприкляд у середу будуть а людина буде гадати що то не середа а пятниця і почне відмічати і на ранок не трапе на працю і її виженуть і вона під жебракувати? це ж буде погано? погано! а так людина знає що по пятницям цицьки і можна відпочивати і її не вижинуть за прогул і вона не стане жебракувати і усім від цього гарно. бо порядок є! а коли є порядок є і стабільність а там і до миру та злагоди недалеко. отакоєот. а ви кажете
То якийсь спеціальний цукор, для чогось там (вже забув). Моя дружина купувала якось. Щось готувала з нього, бо звичайний не підходить. Тому і ціна така. Якщо дуже цікаво - можу запитати завтра.
Якщо людина буде добре цицькі споживати,і звичка на кожен день буде,то нічого вона не поплутає та на роботу встане нормально,ще перед роботою трохи їх перевіре.Бо іммунітет буде(це коли нечутливість,опір організма до інорідних організмів). А ось ви з своїми заборонами призведете до того,що станеться в системі збій і від чийогось імені випадково хфото цицькасте з"явиться-ось тут і почнетьчя: "побаче людина цицьки і до календаря заглядати не треба бо людина зна що прийшла пятниця і можна відпочивати два наступні дні. бо всьо за розкладом. а якщо цицьки наприкляд у середу будуть а людина буде гадати що то не середа а пятниця і почне відмічати і на ранок не трапе на працю і її виженуть і вона під жебракувати?" Ось так,своїми червоними(не красівими)пережитками занапастите багато люду. Отакоєот.а ви кажете...
та щоб дуже цікаво то ні. просто як мені стало цікаво то я купив пачку троснікового але я вже казав якийсь то не цукровий цукор. до речі згадав. колись ще коли я малим пацаном був то мама звідкілясь принесла цукор теж мабуть тросніковий бо мав він жовто-коричновий колір але був не такий як наш пісок а більш схожий на пудру і мав якийсь квітковий присмак. а от якщо покласти його до чаю то чай ставав мутний якийсь. і теж був він наче і солодкий але не солодкий. отакоєот.
ви не праві і зараз виступаєте накштал лектора від кпрс. ще раз кажу що в усьому повинен бути порядок! і коли є порядок то тоді життя набуває сенсу та іде у правільному руслі. бо ви ж не ставите борщ до шафи а чоботи під подушку? ні! ви ставите їх у порядок і у любу мить можете знайти потрібну річ бо вона знаходиться у належному їй місці. от так і тут. повинен бути порядок а не хаос. що таке хаос ми вже бачили коли були совєти і нічого доброго з того не вийшло. так що не каламутьте воду а притримуйтесь заданого порядку. тим більш що з паном Кібермайстром за все обговорено та погоджено. а він тут щоб наглядати щоб порядок бил а нє то шо січас© З.І. якщо ви не погоджуєтесь з наведеним порядком то це можна розцінити як обговорення дій модератора. а за це кримінал та тяжка тюрма. отакоєот
Так,кращий захист-напад. Плутати факти,як лектор КПРС трохи навчились(при цьому звинувачуючи іншого,тобто мене).Тут вас старшіє ідейния товаріщі поднатягали. Якщо четвер-то рибний день в усій країні?За роки незалежності відвикнути не годні? А прикриватись чесним їм"ям модератора непотрібно.І за нього вирішувати стосовно гідних єстетичного вигляду цицярок. НЕ ВІРЮ,щоб п.Кібермайстру гарні цицькі не подобались і він проти їх існуваня був!
він не проти, але він як і ми усі виступає за порядок. так що не треба тут розводити анархію. усім відомо до чого вона призвела і що з того вийшло. тілько порядок веде до перемоги. а от ви зі своєю анархією невідомо ще на когопрацюєте. мо ви шпійон чи той, диверсант який закинутий сюди ворожою розвідкою щоб похитати устої та вчинити безлад. чим спричинити хаос та недовіру. так недалеко і до контреволюційного заколоту. а нам цього не треба. бо порядок должєн бить а нє то шо січас©
Авжеж!Той хто любє ціцьки той ворог камуністов! "веде до перемоги","невідомо на кого працюєте","шпійон"-що так совком засмерділо? ККК,вас давно розсекретили,на кого ви працюєте і чиї книжки читаєте,так шо не нада"ля-ля"!
доброго ранку. спробу прочитати то що ви накнопали, вже не роблю.більш ніж на 100 сторінок запізнився.