таке! то дуже вже давно було. сралін у 53 здох а члєнін у 24 то порахуйте скілько людині має бути років щоб хоча б сраліна пам'ятати? отож
так вони ж з нього приклад узяли. обвішались цяцьками які нічого не коштують та і раденьки що дурненькі. отакоєот
Если уж за Брежневские времена. У нас в школе, в "Красном уголке" спасская башня из сахара вырезана была... Кил на 5... Как ее не сгрызли, ума н приложу.
Ми пацанами у дитинстві з консервних бляшанок медалі собі робили,то я що гадаю,- мо вони теж з дитинства починають ті медальки робити ?
тоді з цукром всьо добре було, 78 копійок пів кіла рафінада і не отого бистророзчинного а того що гризеш а зуби стераються. шкода що зара такого нема. то вже за муська з плямкою цукор кудись зник.
Ні, бо він добра людина, а називаємо його так, не тому що брови великі, а тому що у нас на роботі було 4 Олеги, ну то щоб не плутати коли кличеш, бо коли випивали у компанії, кожного разу каламбури получалися, тому усім їм придумали і колективно затвердили прізвиська, ну і ті прізвиська поприживалися! Отакоєот
ну то будемо у двох на осліні біля хати на сонечку сидіти, молодість згадувати та молодєж та подрастков матюкати бо нема в них поваги до поважного віку та і порядку теж нема. отакоєот
Ще пам'ятаю був кубинський з цукрового троснику - 67 коп за кіло,але його чомусь ніхто не купував,хіба на варення...
так він не солодкий геть. я оце узяв маленьку пачку троснікового, 250 грамів, то невоно щось. наче і солодкий цукор а наче і ні. що клав що радіво слухав.
А мене за любов до "ордунгу" і порядку під час "арбайтену" прозвали фюрером, навіт вуса накладні подарували, бо я яктілько перетинаю ворота робочого об"єкту пoчинаю гарчати на всіх як насамовитий, і вся бригада починала бігати як миші, декотрі "макарони" просилися у нашого хазяіна аби не посилав до моєї бригади на роботу, а він навпаки знаючи мій норов, багатьох лінтяїв направляв до мене на перевиховання....Отакоєот!
Пана КаЦерватора до вас у бригаду на перевиховання.Але може своими идеями заразити и революцию вчине.
а от тут в вас не по кошерному фень-шую назвали. тре було дуче вас нарікти. було б і справедливо і з наційональним колоритом
куди мені до вас. то ви тілько можете баламутити суспільство та жалітись що працюівти треба. так що ліпше вас на перевиховання відіслати.
Хто на що вчивсь-хто сахар тырить,а хто дипломни по ИПС писав....Та я не скиглю що робити треба,а ось що не платя як слид-то обидно.