Ет добра дитина!друзі то так.зара во візьму ліхтар,шокер-і йду шапокляк шугну,бо шось ква лазить по вулиці.всіх хомячків на ноги підняло.
Навіяло - Просыпается Рональд Рейган рано утром в ужасе, белый как полотно, и говорит, что ему приснился кошмарный сон. - Идет XXX съезд Коммунистической партии Советского Союза председательствующий и говорит: "Слово предоставляется Первому секретарю Калифорнийского обкома партии товарищу Рональду Рейгану"... А я не готов!
Ото нашо собі ускладнювати життя , на підлогу і всього ділов . Он колись давно ще коли я тіко закінчив 1 курс то ми ото веселою компанією поіхали на природу святкувати день народження із ночівлею . Були в нас совіцкі намети , але в них ніхто наче й не спав . Всі ото сиділи біля вогнища святкували . Ну і після того святкування попакували ті намети в мішки та й поіхали додому . Приблизно через місяць один хлопець із нашоі компаніі разом із батьком поіхав на відкриття полювання ну й взяли намет . Коли почали його розпаковувати то почали відчувати сморід . Виявилося що хтось на отому святкуванні дня народження понаригував у кармани які понашивувані в середині намета . То той бідолага замучився оте вичищати з карманів , казав краще б на підлогу намету наригали , легше було б відчистити .
Підкажіт неграмотному мені, в якості лікбезу, чому у Броватого три зірочки однакові а остання більша за інші? то що означає,-" герой з проміж героїв"?
так ті три то він хєрой па савєйськаму сайузу а отая більшая то він хєрой па сук ціалістіцкаму труду. отакоєот. а ви кажете
На тому портреті іще однієї зірки не вистачає, від 18.12.1981 р. https://ru.wikipedia.org/wiki/Списо...B5_.D0.BD.D0.B0.D0.B3.D1.80.D0.B0.D0.B4.D1.8B
приходьте ще. я ті часи застав та добре все пам'ятаю, так що розповісти як воно за ільковича було можу.