даже якщо припустити що дійсно ак то винахід кацапів то і те нема чому пишатись. бо то мать тілько один винахід за усю їхню історію та і той зроблений щоб не полєхшати людям життя, на нагодувати голодних та не вилікувати хворих, бо то дуже складно а на те щоб відібрати життя в людей. тобто замість того щоб відбудовувати він створений на знищення.
Я відкрию тобі маленьку таємницю.Людство за час свого існування ні в чому не досягло таких успіхів,як у винаходах зброї для знищення собі подібних. Так було завжди,є,і на жаль буде.Історія світу - це історія воєн
то так, але інші держави на рівніз зі зброєю розвивали і інші науки, а не тілько танки замість хліба як кацапська орда. хлопчику. то я вже до Колгоспника. я не на екзамені а ти не мій вчитель щоб екзаминувати мене. але якщо незнаєш то я тобі скажу. радійо винайшов марконі.
Тю , а Ви шо не знали ? Скаженний Колгоспник працює на міністерство оборони і розробив новий ак для озброєння охорони верховної ради .
хай робе. то ліпше ніж він десь палив по за вуглами чи пиво сьорбав. та і працювати руками навчиться і якісь гроші заробе та буде знати як та звідкілє гроші беруться.
Нічого не маю проти. Хотів запропонувати продавати ті макети , видаючи за справжні, москалям за дуже грубі гроші (ваші відсотки враховані).
Тренуйтеся то, може, з часом будете робити щось отаке: https://reibert.info/threads/reznye-suveniry-iz-dereva.375466/ Гарні речі, коштують гарних грошей, цілком можна заробляти цим на життя.