не ну ви і балувані. і те вам не так і так вам не підходе. ви вже якось визначтесь чи вам нову узяти, чи стару залишити. і цей. обережніше бо як побаче ваша жінка то буде вам петельнею. та і нам може перепасти за поради, а ми не винні зовсім, ми допомогти хотіли.
дякую що побачили. я як кнопав то десь літеру Т загубив. мабуть через те що поспішав донести свою думку до оточуючих щоб вона теж не загубилась. же виправив щоб правильно було.
САЛОМалейкум товариству. Пане @Oprishok не давайте тій церковній миші шварцлозе - бо він почне шуміти тут. А в нас тихе і спокійне місто.
Та щоб розворушити , одного шварцлозе буде замало . Без цистерни спирту і як мінімум бронепоїзда навіть не варто й починати .
В даному випадку методи Гестапо мені ближчі. Краще потроху - проте всіх. А потім можеш їх ворушити розпеченою кочергою.
а іще на кожному кроці всім кажеш що гуманіст щось мене це нагадало, але що? згадав! пашу дибенко та його побєдоносний марш з під пітєра аж під самару з цистерною спирту. після цього на честь такого славного бою між німецьким розвідувальним загоном та полком червоної гвардії і становили свято 23 лютого. теж не підходе. а от як залізняк з гонтою діяв таке підходе.
Взагалі-то я досить добра людина. Це ти всіх лякаєш своєю страшною зовнішністю, при тому нахабно стверджуючи, що ти ботанеГ.
те що ти добрий я згоден, а от з тим що я когось лякаю не згоден! бо я і хомячка завів щоб мене маленького ні хто не образив. так що я ботанег так це дійсно так.
От Опришок може людей заінтригувати . Показав пляшки тай хвіть і немає вже його ( мать чемойдани пакує ) , а ми тут вже майже революцію організували .
пропаную поки господаря нема вдома прийти та зробити розкуркулювання. мені шварцлозе, гасові лямпи, самовари, патяхфона, хельми, всю зброю ну і отой глечик з золотими дукачами. інше можете собі брати.
Так я ще літом запросював усю кумпанію на дєгустірованіє в гори, але всі дружно проігнорірували. На наступне літо за отказ буде расстрєл по місцю проживанія
а схож.тільки цей дядько старіше мене років на 5 і пика в мене трохи меньше. а так схож.треба мабуть собі на авку поставити. і до речі. а де моя сокира? отая що ти подарував а після забрав кажучи що добре руківья зробиш. і ані сокири ані руківья, ані чого.((((((((((((
Пропозиція від якої майже неможливо відмовитись. Якщо надумаєте консерватора за клуню тягти (ліпше за сортіра) -пишіть в приват. Бо самі не впораєтесь - він буде опиратись, верещати і брикатись. Коли ти мені її припер назад - то ми домовлялись, що ти будеш приймати безпосередню участь у виготовленні руків'я. Тому можу запропонувати десь через місяць його таки зробити. Раніше не вийте - треба добудувати вольєр, та й моя болонка має скоро народжувати. До речі, пика в тебе БІЛЬША!
З хомячком можна домовитись і він теж буде допомагати. Доречі, пане консерватор тут люди кажуть, що ви велика падлюка - ходите по місту і не вітаєтесь. Хомячина ваш людей признав, а ви - ні. Проморозились і поперли далі.
де, коли, кого? нікого не бачив, нічого не чув. вітатись голосніше треба. бо я вже старенький недобачаю.