Якись у вас методи радикально комунистични.Ни щоб пидняти ривень життя людям,щоб оти обратно проситись почали и референдуми проводити.В цьому наша национальна бида-мы хреново живем,то все должны жить хреново.
навпаки. зі зрадниками треба тілько так. наша біда в тім що ми пробачаємо ворогові. а це неможна робити! ті хто пробачив ворогові та пішов з ним на замирення у 20 роках їли своїх дітей у 32. так що треба нічого не забувати та не пробачати, а при нагоді помститись якщо не ворогу то дітям його бо яблуко від яблуні недалеко падає.
це про хама молодшого якраз втік курва від шибиниці. та і старий теж кажуть невитримав та теж сконав як і треба під чужим пльотом
Я снова с вами. Работу приносили. Отремонтировал ноут, программа минимум выполнена. Пак К!!! Специяльно для ВАС!
Тут ось наш волохатий брат просить допомоги - https://reibert.info/threads/nuzhdajus-v-pomoschi.598817/#post-6370577 Якщо Ви майстер по ремонту всіляких хитрих комп"ютерних штук,то може допоможете ?
Я йому зателефонував,обіцяв що трохи пізніше з Вами зв"яжеться (сьогодні) Зараз трохи зайнятий,откоси робить
пане Кран! от скажіть будь ласка ви що розкладу незнаєте чи то навмисно бешкет вчіняєте?! от зазерне людина сюди та побаче оті цицьки. і що вона має собі думати? вона має собі думати що сьогодні п'ятниця і вона має собі спокійно випити чарку горілки та закусити чим Бог послав. а там де чарка там дві а мо і три а на ранок людині зле але вона знає що ранком субота бо у буднях вчора були цицьки, і людина не йде на працю. а на праці їй ставлять прогуль, нараховують штраф та невиплачують премію і людина голодає альбо втрача взагалі працю. і починає жебракувати та промишляти крадіжками. і що в цьому гарного? недоводьте людей до такого стану, не постіть цицьок у нетой день. порядок повинен бути а нє то шо січас©
та не може такого бути! він жеж такий розумаха був у тіх компах що доводив мені на вербі груші. а тут така халепа.
Да ні Він бив себе п"яткою в могутні груди що "век воли не видать" сьогодні Вам зателефонує. А фраза "роблю откоси" то його фірмова мулька Ще в нього іноді тікають бджоли,боліє кабан,і треба кролицю до кроля везти Все залежить від дня неділі і творчого настрою
то йому соромно дуже. він мені розповідав що в сістемниках нічого неможе відпасти зі слотів при транспотруванні і чистити та мійняти термопасту взагалі нетреба. ще багато чого наговорив а тепе мабуть соромно йому.хоча ні. комуняці ніколи соромно небуде.