Так історично склалося (ще з тих пір як Шліман „знайшов” Трою), що всі поставки прянощів, чаю, кави йшли через мацковію. При срсрі, снг нічого не мінялося, зараз щоб напряму купувати чай у тій же Індії треба мати кришею мінімум пару батальонів та пару томагавків.
Не у тому справа.Памьятаю у 90 було багато турецьких кав та чаив,та ебипет теж постачаэ.Просто э таке слово-монополия.
Зранку купив в аптеці спрей Перметрин, за який вчора говорили. Баночка аерозолю 50 грамів, 35 грн. Щільно обробив камуфляж, куртку, кепку. Іще лишилося трохи. Подивимося, який буде результат.
ну треба то треба. і собі заведемо таке. і най кацапи сьорбають счі личаком та заїдають брагу парянаю рєпаю.
от не треба Крим займати, у мене один знайомий лише тому пішов сепарів відстрелювати, що звик у Криму щороку загоряти. Нічогенька собі мотивація))
дуже гарна мотивація. коли людині заважають робити те що людина звикла то людина починає усувати ті перепони які їй заважають.
з якими це? з тими що волали кримняш? так оно пан Бог здійснює потроху їхні мрії здохнути в кацапії, шпагін тому приклад. бігав тут у тім році волав на усю горлянку расасія, расарія, путінбох, доволався що сдох!
але є там і люди які дійсно страждають від окупації, бо вони у першу чергу Українці. їх мало, частина з них мусила виїхати звідти але вони є. і їм після звілення прийдеться виявляти та здавати у відповідні органи усіх пособників окупантів, усіх хто волав путінбох. щоб вчинити над зрадниками суворе але справедливе покарання, щоб вже небуло кому волати раіся
Ребе вчить що требе робити гешефт на перекупці , і з виручених коштів вже купувати собі що хочеш, а шити чи працьвати - то хай дурні цим займаються Ну з ваших фото коли ви обідаєте , то здається що ваша компанія на коп ходить із садовими тачками , щоб перевезти все те добро .
Ну по перше мені щоб потрапити до решти загону,звідки ми зазвичай їдемо копати,треба подолати майже 100 км з двома пересадками.В кращому випадку мене підбирають в столиці.Так що весь мотлох тягаю на собі А далі вже звісно автомобілями,куди я власне і вкидаю свій рюкзак.А в авто вже влазить все,ще й трохи більше