Це він тобі таке сказав ??? Може то був жарт ? А якщо не жарт,то Консерватору можна вибачити,в його віці всі вже щось забувають,або говорять спочатку одне,а потім геть протилежне Доживеш до його років - сам все зрозумієш. Як не віриш мені,спитай у свого вчителя історії та знавця рідного краю Він тобі розкаже про таку цікаву хворобу як склероз
Да.но в того випадка було фото з кращим ракурсом<по моєму в КП>.Там з діри виглядував кацапський мєнт))))))))).мені від реготу ледь щелепа не зіскочила))))))))))шкода шо не зберіг,ото би животики надірвали
А чим Вам цицьки не подобаються? зараз потеплішає і почнеться нудистський сезон, оскільки Крим поки окупований, всі нудисти будуть нудити де доведеться. Пригадалося: Гурзуф за без чогось 5-та година ранку. Сиджу собі на березі п’ю каву, потягую люльку. Поруч кумпанія ще зучора тверезіє. Виходить дівчина на хвилеріз, скида халатика (під халатиком лиш вона), ну й пірнає собі. Аж тут звідкись преться «доблесний» мусор, і кричить що вона порушує закон. Ну я звісно і поцікавився (русалці пофіг — вона десь у морі))) що саме порушено. Відповідь: „Ана находитса в апчстевнам мєстє, в видє, котор. аскорблят чєлавєчєскає дастоинства” О 5-й ранку пляж здригнувся від дружнього реготу (я + кумпанія). Мусору запропонували змінити орієнтацію, якщо гарна гола дівчина «аскорблят» його дастоинства.
Да.но в того випадка було фото з кращим ракурсом<по моєму в КП>.Там з діри виглядував кацапський мєнт))))))))).мені від реготу ледь щелепа не зіскочила))))))))))шкода шо не зберіг,ото би животики надірвали
ну так все вірно. тоді ані грошей ані чаю небуло то і заварювали гілочки. а тому рецепту що я вище надав мене дід мій навчив давно дуже. після повторної окупації кацапами теж важкі часи були от він і пригадав з тих часів та мене навчив. до речі.як тілько кацапи починають нападати на когось то відразу кава та чай в першу чергу зникає. у 18-24 роках, потім у 39-45, у 90 коли кацапи валились але за собою і нас тягнули і оце знов коли кацапи на нашу землю прийшли.
Бо більшість кав-чаїв привозять з кацапстану(що б там не було на ярличку написано). Зате моя кицька тепер їсть грецький віскас))) А ще добре заварювати-додавати до зборів реп’яшок лікарський, дуже добра травичка
але ані чай ані кава в кацапстані не ростуть. хтоб там що не казав але ставрапольськай чи краснадарськай чай то геть не чай, то рослина схожа на чай і все. то звідки в кацапстані чай та кава?.