У нас немає, треба до Риму їхати, такщо із псом неполучитця, а, якби було біля мене те посольство, то я сам би ну тойвот на іхні ворота! Отакоєот
Я теж думав що нема,але помилявся,пів року приблизно не вживаю кави,почуваю себе нормально,і не тягне.
Понедiлок це маленька п'ятниця Але ж до чого тут цицьки коли реч про автiвки йшла? Чи ви автiвки не бачете? Гаяваспитаю?
Я в зернах не пив.Заливався різними Якобсами.Причому останнім часом було на роботі по 7-8 чашок випивав за день.
Вийшло як мовиться - "дело бьіло вечором, делать бьіло нечего", п'єм з сусідом каву і він скаржиться, що цигарки подорожчали. Я й сказав - кидай палити. Той як збісився - це не можливо, от ти ( це до мене можеш) відмовитися від кави? У відповідь я мовчки відсунув горнятко з недопитою кавою...
Від ЯкобсМонарх мене жінка "відлучила" десь рік назад, бо я пив кожні 15 хвилин. А заварної виходило менше - бо поки змелеш, поки завариш, то і бажання не таке сильне.
Я б із задоволенням, але у мене з перевізником біда, щось він почав курити або вживати, бо почав із посилками помилятися, як найду іншого то передам, це не проблема.
покажу жінці що не один я каву в такій кількості вживаю. бо вона теж каже що я дуже багато її п'ю. але ну яке там багато ліше пів кіла на тиждень. хоча при типерешних дійсно накладно виходе
Та я вже теж майже перейшов на напої їз трав-корінців — для здоров’я корисніше) Якщо цього року таки доїду до Карпат, назбираю пару копиць різнотрав’я))))
Доброго дня всім!Львів нарешті проґрівсь до+8,сонячно.я так бачу фото на памятник вже є-а епітафія?))))))))))).чуть не забув-сьодні Галини.так шо є нагода сьорбнути кафи в обід на халяву)))))))))))