Я навіть на один світовий день беру 120ти літровий Бундес в мене є,але щось він мені не дуже подобається.
Це тому що у Замбезии неурожай бананив-иншойи причины я не бачу.Бо пшеницю закупили осинью по фиксований цени.
тю. то най москаля таке сьорбають. а гарний замінник чаю це листя з вишні та малини. можна заварити гілочки та ще додати калини , абрикоса, яблуні. звичайно кофеіна та інших корисних речовин нема але набагато ліпше того морквяного. Вітаю панство. на дворі хоч і сонячно але якось не дуже тепло. вчора було тепліше незважаючи на вітер.
Саша, я в суботу пройшов по лісі приблизно 5 км., і після того прекрасно себе почував. Навряд чи я почувався би так само, якби у мене був 120 літровий рюкзак з речами. Як обозний - так. Як для безпосередньо процесу копу - ні.
А что Вам кот плохого сделал??? Животных оскорблять низяяя! Пуйло=говно, а это неодушевленная вещ. Прошли времена когда детей тракторами называли.
морква зір поліпшує тілько з маслом або зі сметаною, а так там каротін не розшеплюється і ніякої користі нема. у кишеню. в тебе кишені колгоспні в кожну по лантуху зерна влазе.
В опщем так! 1000000 гривен это сколько в обьеме??? Мне киевстар 2 смс прислал, ждет когда заберу.. Скока мешков брать???
ти ж сам хвалився в тім році що понашивав і на штанці і на кітіль та ще і на спині теж зробив. усі гадають що то ти такий гладкий а насправді то кишені.