то в тебе мутагінєз завівся а в мене всьо чотко. я постійно часник вживаю та кабачки не смажені. ти б до лікаря сходив чи давай я спробую тебе вилікувати. я добре лікую повір мені.
Лампу не дам, кину лиш пару світлинок зі Львова, із закладу з однойменною назвою. Там і лампи, і пальне .
це черговий раз підтверджує що ти скнара. не щоб подарувати мені хоч десяток гасових лямп та гасу до них так ти тільки дражнишся. а іще кричиш на кожному кроці що ти є великий гуманіст та поціновувач сала.
дякую. добрі світлини та краєвиди. от тільки чого ви на другій світлині отому дядькові у капелюсі, той що ліворуч з бородою, не замалювали очі? його ж впізнати легко.
це трохи не сюди. тут мало людей це читає. ліпше за все зробити окрему тему ось в цьому розділі. http://reibert.info/forums/Военная-археология.2/ а звідкіля в вас ці речі? тобто знайшли ви їх окремо десь на горищі чи іще десь. бо з усього видно що бійця розшукували але з відкіля тоді особисті речі як то кухоль та казанок?
САЛОм алєйкум шановні!!! Гдє ви всє??? Я тут зібрався в Запоріжжя їхати знайомитись з батьками нареченої і приготував ось таку батарею настоянок. Правда на двох останніх нема єтикеток але завтра доклею. Назви настоянок з права на ліво: 1. Кедрова 2. Джинджура (тирлич жовтий) 3. Рододендрон (медвежі вушка) 4. Золотий корінь (родіола рожева) 5. Хріновуха 6. На листі вишні 7. На чорноплідній горобині Ну ось власне фото
що друже і ти теж. ну то нічого. треба ж комусь канапки на прогулянку готувати та як старим та немічним станеш кухоль води подати
так ото ж я і кажу що ти теж. бо я теж другий раз одружився оце. ти там по запоріжжю обережно бо там андрушо п'ятий швеньдяє дуже лютий бо йому кисень тут перекрили, нема як срач встраювати а також паромапабєдітєль. а якщо скористаєшся моєю порадою то відвідай хортицю, проїдся на кораблі навкруг неї, можеш іще відвідати кінний театр та пошукай приватний музей зброї.
Думаю може і мені поміняти стару жінку на молоду. ну щоб все було по фен-шую: стара цілу ніч не спить -то їй холодно, то душно, то води подай, то таблетку, а молода повіялася б на цілу ніч і спав би собі чоловік спокійно...
Тільки так і треба друже одіватися ,щоб зразу було видно,що приїхав справжній "бандьора" і "фошист" Тай тестя з тещею відразу поставите на місце,мовляв "пощади нє ждітє"
так тоді молода не буде спати давати мо ліпше пане-брате товаришу зроби мені волю, візьми собі мою жінку я скуштую твою(с) і далеко ходити не треба і об'яви писати міняю одну жінку 40 років на дві по двадцять