Заздріть мовчки. (с) Якби можна було без посередництва - то я б так і сказав. А в даному випадку хомячина не поведеться на САЛО від стороннього, тому без мене не домовитесь.
Підійде, тільки консерватору не говоріть - бо прийде і буде жалітись на радікуліта і клянчити борсучого сала з гасовою лямпою на лікування.
Косерватор! ВЫ ,можно в словоблудие перейду на ТЫ!Хату не перепишу, бо уе. не меряно стоит!На кой тебе хата?Пойду сербну вискаря! Ну дома ,делают!Ну ,беконом закушу?
не бійтесь. він добрий. практично як я. і сала йому не можна. так що сало дасте мені а я вам даю те що йому можна. та знаю я що в вас і дикі є. оно одного разу вони до ЄВо куркульства вони прийшли привітатись а він зі стайні виходити не захтів. чи злякався чи просто не чемним став. а там сало саме прийшло, можна і поміряти і скуштувати.
Радикуліт йому тепер ні до чого - прийдеться лікувати. А от лампи нехай віддасть товариству, а сам працює як Бог приказав - навпомацки.
та то 0,5 на 0,5 метра сала , а не 0,5 літри . Консерватор начебто не вживає , хоча мо на розтирання візьме .
а в мене і так радикуліт. так що женіть швидко мені невеличкий шматочок 5 на 5 метрів та гасові лямпи що б мені в ночі не було темно. та можна і на ТИ з хорошою людиною. а хата мені треба щоб коли я до києва приїздитиму то було де відпочити. а в інший час буду студентам здавати і мати великі гроші.
Увляєте - бачив. Притому мені вдалось пережити це і не почати заїкатись та гикати з переляку. P.S. - мозку не бачив, волосся багато в нього на голові. Але кажуть, що якщо йому піднести до одного вуха запалену гасову лямпу, то з іншого боку буде видно промінь світла.
та тебе перелякаєш. тебе самого люди бояться, як побачать то крок прискорюють та на іншу сторону вулиці перебігають. це я маленький та добрий, не те що ти.
в ті часи коли я був малим пацаном(с) трошки по експлуатую цитатку. теж растішки не було, і є думка, що саме в ті саме часи, коли ти був пацаном малим і пішки під стіл ходив ти щось таке зжер (маю підозру що пачку дріжджів вагою 1.5 кг, тоді такі точно були.), або ж під реактором пересидів - це як альтернативний варіант.
коли ревонув реактор я вже був великим, а дріжджі не їв. вони дуже смердючими в той час були та і дефіцитні теж, їх на інші справи пускали. і якщо ти кажеш що теж не їв ростішку то що тоді з тобом стало що ти таким вимахав?