сутужно зараз з сомами та і з танками теж. воно хоч і осінь на дворі але до справжнього загострення іще не дійшли. а от коли мороз даре і копати буде неможливо от тоді і вилізе новий місія накшталт альйоші та почне нести людям добре та вічне, але люди не повірять йому і почнуть ображати. і образиться він і піде до божевільні. лікуватись. але хіба воно вже допоможе?
що злякався? отож! бійся бо прийде він особисто до тебе і почне тобі шумерські мапи та ЙОлки(с) показувати.
Я скажу, що це все ти. До речі, я в манетту вірив до останнього, навіть кіно пропонував зняти. А ви всі взяли Льоху на кпини, от він і втік .
це був дослідник та історік з великої літери Х. дуже погано що вся його тема не зберігалась. залишилось тільки те що вдалось встановити. але це був ад і ізраіль(с) форум лихоманило місяці півтора. а все через те що знайшов альйоша манеТТу шумерську а на ній мапа була де сталін у сій час заховав скарби великі. але закрили нашого великого дослідника з початку в бані а після вже у божевільні. буйний був дуже.
ну всьо. пропала людина дні на три, читати буде. а за посилання дякую, бо з цим новим двіжом ні холери не знайдеш. нема ніц пимпочки пошук.
Ні він просто з січня вже не заходить. Не повірили йому. А теми у нього були гарні. Тут взагалі гарних тем вистачало. На жаль, хтось великорозумний зніс "Нашёл танк". Чим заважало?
а тема яка гріла душу кожному справжньому Українцю?! про сало. отож. ну нічого скоро зима може хтось знов прийде та почне про танки та монети розповідати.
Ти ж знаєш, зараз танком не здивуєш нікого. Зараз цікавий німецький літак із золотом, який полетів у бік Львова і зник.
я іще памятаю що ви мене всиновити хотіли та квартиру на подолі на мене переписати. от і сиджу чекаю коли ж мене всиновлять та квартиру подарують двоярусну.
Та була така думка! Але ,я гетеросексуал!Откуда взялась двухярусная хата?Было дело,заначевал по пьяни в окопе!Там было два яруса! И один Ярусошмобель! Он падла ,заночевал в машине
не можна тваринок каструвати, вони тоді кволі стають і користі від них тоді вже нема. ну якщо всиновляти не хочете то тоді переписуйте хатку на мене. і швидше. бо прийду з отаким хомячком як цей будете бідні.
це тільки те що залишилось а скільки було потерте. так що читайте та співчувайте нам. співчуття приймаю з 12 00 до 02 00 годин кожного дня. без вихідних.
Доброго вечора шановному товариству! Доречі, за символічний шматок САЛА, в 2 метри квадратні, поділюсь інформацією як домовитись з хомячиною консерватора.
Ох любий Парторг щось ви дуже багато просите . Шматком 0,5 на 0,5 метра можна домовитися із хом"ячком особисто, без вашого посередництва .