А для чого читати футбольні коментарі небачачи самого матчу. http://www.unian.net/sport/1057514-...tsiyu-matcha-ligi-evropyi-dinamo-everton.html Ні, футбол це не моє.
Саня, тобі не здається, що там де ми з,являємся-конЦерватор пропадає...Не бійся концерватор, не бійся маленький!!! Ти ж комсомолець, а комсомольці нічого не бояться! Будеш в нас як Валя Котік.
Коротко не вийде. То ж вам письменник, який псєвдонім Лєнін носит, а не Валєрка Рощін якийсь. P.S. На правах сарказму.
Хіба шо циганською поштою . Трохи я боюся пана К , ще посадить мене в льох до моіх родичів яких він ще з війни там переховує .
Угу. За скромний щоденний відсоток. А якщо починають менше платити, то тупотить по погребу чобітьми, і кричить: "Мамка, яйки, млєко, шнель! Швайне партізанен!"
В сінагого кожну суботу бачимось . Мало що гроші бере . Так ще поставив ім в льох зінгери і ті бідолаги постільну білизну шиють .
Звідки в нього той Шмаймер ? По двору з бакелітовою лампою (майже комплектною) він хіба що може ходити
Так хто каже що він бідолашних приводить в сінагого . Пан К сам приходить в сінагого і починає оту скриню з пожертвами до себе тягти і продає постільну білизну пошиту євреями в льосі .