а що їжачок? їжачок як їжачок. збудував собі барліг та приготувався до зими. а щоб без діла не зимував то був відправлений на дачу сторожувати. а сад іще не готовий(( парторг ледащо не хоче допомогти ті стовпчики викопати та до мене перевезти. так і бідкаюсь і без їжачка і без саду. тільки ото і залишився хомячок сало охороняти і мене за одним.
Доброго вечора шановному товариству! Та хто б свистів. Це ж ти велика потвора не хочеш допомогти мені вольєра добудувати, от і сиджу без другої болонки, страждаю . Черства ти людина.
я не черства людина. я не міг. горе мене велике сталось. і я сидів вдома ти питався хоч якось виправити становище. та і ти не запрошуав. і взагалі міг би зайти та відвідати мене старенького.
Ти б теж міг якось зайти в гості, сидиш там в своєму бункері і світу білого не бачиш. Яке ж в тебе горе сталось - знову на компі кулера не закріпив?
всьо набагато трагічніше. я накрутив у настройках кольору і в мене всьо відображалось як хвіст папуги. ледь всьо вернув на своє місце. працювати не міг бо половину тексту не бачив. а ти кажеш у гості. отож.
Маладест.... Хто ж тебе просив пхатись в налаштування? Як кажуть - "...не треба лізти в тонко налаштований механізм..." (с) Ну можеш зараз припхатись. Хом'яка прогуляєш заодно.
Я шо ізвєрг над рарітєтами іздєватись??? По численних проханнях великого вождя і вчителя, ще декілька світлин з походу
САЛА немає... (В тебе й так пика вже в двері не пролазе ) Чай є, так що згрібайся до купи та пхайся сюди.
ну що. став чайничка. я збераюсь та пхаюсь до тебе. з хомячком. а в тебе кіно яке не буть новеньке є?
Опришок, фото просто вибуховi ! Вже потяг одну собi до столу, неначе перед комiнцем сижу... тепло i затишно. Дякую гарно !
Ну, якщо приклад дурний, то на тобi,Парторже, трохи розумнiшого - такий собi "сирiтський" бутерброт надобранiч.... Повторюй ретельно тiльки...