Пане Опришок, пропоную нашій церковній миші намазати пику повидлом - щоб не палив контору і не вимагав фото, якими в подальшому можна шантажувати камрадів.
красно дякую, але іншим разом з такими дівчатами до парторга, йому все єдно спати не можна сьогодні. от і най нажаханим до ранку сидить. а мені такого більш не треба показувати, я злякатись можу і почну щоб себе підбадьорити пісні співати а сусіди-курви знов ментов викличуть.
Ага, ти з хом'яком на порозі дуетом заспівай - то вони після смерку й з хати не вийдуть. Доречі, як там твоя сусідка-вітарастка - ще не гикає?
Знаю я твої "вселощі" Бідна сусідка - не пощастило їй. Зайшов би до тебе з своєю болонкою. Але зараз не можна.
то ти можеш завтра зайти, відвідаєш мене старенького. сала все єдно нема і настоянки теж. тьху халепа. треба ж іще адресу написати куди цистерну настоянки відправляти
Подивлюсь як воно буде, бо завтра мені треба клавіра нового купити та до лікарні зайти. + вдома ще роботи - хоч ховайся. Так що можеш сам підняти хвоста та до мене прогулятись. Кави все одно в мене вже немає.
та не можу я. я самий хворий у світі карлісон. так що зайди, відвідай старенького, а я тебе кавою пригощу. заразом і нову джезву на тобі випробую
так то лише маленький шматочок. от тільки не кажіть що ви ці дні тільки те і робили що з дивана гепались та долівку мазали, щоб великого шматочка отримати.
Як би знав,що ви такий скупий,то б тримався крепко за поручні.Бо ви вже третій раз наголошуєте,що шматок маленький
я не скнара, я дуже хазяйновита людина. і тому розкидуватись салом на різні боки не можу, бо я його, сало, дуже люблю та поважаю. а в тім. який на вашу думку шматочок може компенсувати ваші морально-етичні травми?
нажаль в нас таких свиней вже не водиться, зжерли всіх. а от колись, мені дід розповідав, свині були як хата. бувало здибаєшся з такою свинею десь у лісі і не знаєш що робити. бігти дожене, на дерево лізти так вона те дерево або перегризе за три хвилини або з корінням вирве. ото тільки і рятували що дуби яким років по триста не меньш, або кудись у яму заскочити щоб та синя не побачила куди раптово зник. бо зір був в них поганий та нюх, не собака все ж таки. от так і рятувались діди наші від свиней бо зжерли б ті свині усе людство та правили світом.
А ... шо тут непонятного? Обичний мутагенез. Свині меншають до таких розмірів, шоб прогодувати свої сім'ї.