САЛОм алєйкум нановні!!! Де ви всі??? Надоїло мені з тролями спілкуватись і прибіг до вас. УВАГА!!!АХТУНГ!!!, КОНКУРС!!! Хто перший вгадає, що на фото отримає чвертку моєї фірмової настоянки!!! Ось фото
вітаю. ну нарешті хоч одна пристойна тема де шановні люди можуть спокійно поспілкуватись без тих довбнів.
Пане консерватор я вас вітаю!!!! Ви виграли!!!Настоянка ваша!!! Це гуцульський старовинний туалет, автентична назва виходок. Реквізити Нової Пошти в лічку!
я радію, я дуже радію. але я стримано радію. щоб ніхто не зайшов у гості. а то зайдуть, сало зжеруть, настоянку висьорбають, насмітять та підуть. і не буде в мені ані сала, ані настоянки.
Можу допомогти продегустувати настоянку (бо ти ж не вживаєш). За бажанням господаря можу насмітити, зжерти сало. Також можу почухати твого хом'яка за вухом - це буде як бонус.
от що я казав?! вже почали до хвіртки підходити та канючити пів чарочки на похмєл душі(с). от жеж п'яничка.
Вітаю всіх. А дійсно, чому споруда така маленька? З.І. Консерватор не радий, адже переживає, що примусите його такою користуватися. Зажурився, як туди потраплятиме .
Та не свисти, ніхто до тебе ще не прийшов. Бо тоді б хвіртку просто знесли б. Будеш тут дезу розповсюджувати - скажу Койоту де можна настоянкою розжитись, заодно він тобі ще раз на ногу наступить.
ні. я не переймаюсь через це. якщо буде мені замало місця щоб з комфортом розміститись то або не буду користуватись або випадково розвалю ту споруду. койот тільки мед літрами сьорбає та на ноги наступає. до речі як побачиш то нагадай йому що я не забув те що він мені ніжку віддавив своєю тушею. а що там довго робити? щоб довго сидіти то в хаті є тепленький, комфортний та облаштований за останнім словом науки та техніки горщик.
Нє ну тут я з вами не згоден . От пам"ятаю в дитинстві вийдеш по нужді в край городу в тоалет , присядеш тай на зорі дивишся , повітря свіже ( а не таке як у замкненумо просторі хатнього теплого нужника ) в двері може собака чи кіт позаглядати на тебе . Одним словом романтика , особливо в мороз 20 градусний .
ну так коли -20 то дійсно романтично, особливо серед ночі та коли за городом вовки виють. от тоді по справжньому розумієш всі принади хатньої вбиральні.
По перше - економія срєдств і матєріяла, по друге є така фраза "Долго нє сідєть, сільно нє пєрдєть - здєсь нє засєданіє, посрал і до свіданія"
басейн, там всілякі джакузі та глентвейн все це дуже добре. але я не зрозумів одну річ. де дівчата з голими цицьками, тобто топлєс. га?