Пану Консерватору для вивчення ))) http://ru.m.wikipedia.org/wiki/%C0%EF%EE%EB%EB%EE%ED_%C1%E5%EB%FC%E2%E5%E4%E5%F0%F1%EA%E8%E9
Не змушуй мене виставляти фотку де ти з ДПшнiком в руках та гансючому горшку на головi,з пiд якого кучерi виглядують ))) нерозчесанi як в отих джазменiв негрiв )) Так шо це ще питання хто тут збочинець )))
отак. ми тут від спеки повзаємо мов варені а вони там на сніжку відпочивають. злі, черстві, і ще можете самі себе якось назвати люди. міняю +29 у затінку на оту галявинку зі снігом.
Шикарно відпочиваєте камраде Вдягнуті по фенЬ-шуЮ З дівчатами Тільки що у Вас робить МОЯ ГДРовська фляжка в штріхтарні ???? Га я Вас питаю ? До речі - Вам її вистачає ? Малувата вона як на мене.
ні туди не хочу. там ведмеді ходять по вулицях міст та з'їдають маленьких дітей. най ліпше як приїде то привезе. доречи він не збирається приїздити оце?
Казав кум що як приїде то заїдуть до мене покататись Поки що не було,треба зателефонувати та запитати
Каков красавчег..... Лопаты не хватает дать в руку..... и торбу с гвоздями и пивными пробками...типа,хабар И будет,как я сегодня
от перевірю я якось яка ти миша та скілько в тебе по схронах та по коморах заховано всього. одних самоварів вже мабуть 6 і це не рахуючи 3 патяхвонів, а скілько в тебе шапок. га? отож 4 шапки і це тілько ті що я знаю, вже не кажучи про ляпсярдак з золотими пагонами.
Та я скурив кажу вже давно той лЯпсЯрдак Сам винуватий - навіщо він був Голандський ??? Одні пуговиці залишились Я ось думаю їх на піжаму собі пришити
естественно есть я лично ему его презентовал, а он кричит что маленький на него и на пузе не застегивается.