Нам невідомо, хто його все ж таки в результаті вхопить, "партія миру" чи "партія війни". Якщо остання - то для нас всіх це може мати прямі наслідки.
ну то будемо воювати, в тім ми і так вже рік воюємо. нажаль від нас це незалеже, від нас залеже тільки те що треба буде боронити свою землю від кацапської орди.
зарано ще спати, ще не усі відсотки зібрані, невсі скарби знайдені, не всіх кацапів з райба та своєї землі вигнано.
оце ще цієї шльондри кацапської невистачало. при нормальній владі її вже давно тре' вивести у чисте поле та поставити лицем до стінки. щоб не смерділа
Та вона правду каже=кинуло нас наша элита.Банкири -продисвити людей ще биднишими зробили.Скажить що вона неправдиво сказала?Я люблю свою краину,тому и вдвичи горько цю правду слухати.
та курва ніколи правду некаже, вона вловила конюнктуру та каже те що люди хочуть почути. отож не треба було за петю голосувати, але люди розвісили вуха та обрали його. от і все.
Та ото вона и каже.Та у людей вибору небуло-Яйценюх-куля в лоб,Юлька-зечка,Турчинов-не риба не мьясо.Гнила элита у нас.А ще отой УДАРэный хвилософ продажний.Бидна мати Украина и засяни дити.
А хто каже правду?Просвятить мене сирого?Я рахую забрехалися вси!Хлопцив жалко,ще один мий товариш загинув.А забув-герои не вмирають...............................................................................................................................
не лайтесь Панство! як каже моя Бабця 1926 року народження (з м. Рубіжне кстаті, ніхера толком не проукраїнське): Онуки та правнуки мої, радуйтесь шо є що їсти!, бо коли я росла (моя Бабуля 8 дитина кстаті у родині), то бліа з лебеди у 33му млинці, у 38му неврожай та знову "млинці" у війну ясно шо було усього до.бєні, а після до 60х теж чудово. чи, то я вина вже перебрав? іду курити та спати бо зранку знов на коп!
ну та хоча б за яроша. напревеликий жаль більшість людей бояться радікалізма та націоналізма. вдається в знаки совєтське виховання.
та ні, тутачкі менти заворушились((копарєй прінімають), от рєвізію і робим(бо є над чім працювати) а на коп ні, ждемо через цей клятий дощь
Пане ККК, а який від Вас буде приз користувачу, котрий почне 2000-ну сторінку, а також напише 50000-не повідомлення в темі? З.І. Я не претендую, зараз спати піду.