та сам би відкотився на старішу, бо тут і з закладками теж накручено. добре в кого їх сотні три а як мене тих закладок до трясця)))) але як я вде казав ресурсу жере дуже мало. 12 жерла приблизно 1,5 гіг а тут якось хитро вона розбита що кожен процес бере від 30 до 70 метрів. ну нічого якось звикну. ну або не звикну))))))))))))))))) а в вас вінда яка? сімка чи вісімка?
1,5гб ресурсу?! це багато навіть для глючного Plugin-container.exe що був в 12-ці і грузив систему. через нього і відкотився назад. щоправда,відкотитися стандартними засобами не виходило(сама обновлювалася до 12 знову),тому почистив від опери комп,встановив 11 і відрубав автомат.обнову в мене він7 і багато оперативки ЗІ: а закладки в будь-якій кількості легко зберігаються через імпорт/експорт закладок в файл .html і одним кліком завантажуються в будь-який інший браузер. дві секунди роботи ))
Доброго вечора шановному товариству! Кому це пан консерватор так насолив що під нього почали клонів стругати? Що пика в 15,6 дюймового монітора не влазе? Загалом постав собі 11 - 12 версію опери та буде тобі щастя. Доки ти будеш тут гасові лямпи клянчити - в тебе вже є лямпа.
так вона ж одненька, маленька і сумує без товариства. така одинока собі гасова лямпа. подаруйте гасову лямпу щоб ота одиначка не сумуала а монітор дійсно маленький після того. а 11 чи 12 багато ресурсів жере, хоча мабуть так і зроблю бо 16 геть ніяка.
Кажуть якщо трошки вкладок позакривати - то й 12 Опера працює. Сам 15 спробував - поматюгався і через пів години поставив 12, і нормально працює. Притому вона в мене жере всього 330 088 КБ, а opera plugin wrapper всього 24688 КБ А гасову лямпу не проси, бо в мене їх дві, чи ти хочеш щоб моя сумувала без товариства?
і хто каже? та чи допоможе якщо вкладки позакривати, але ж вони потрібні мені. дуже потрібні. бо в закладках я ні трясці знайти не можу, а у вкладках вони завжди під рукою.
всі )) має допомогти. опера нарахунок цього дуже капризна,після 11-ї версії хоче багато пам"яті. варіантів небагато і всі вони неприємні: якнайменше вкладок,відрубувати яву або більш потужне джилізо
от вам смішно а якщо щось не так то хто перший постраждає? всьо вірно! парторг. бо я його напрягати першого буду.
значить і мені тре свій виключати. бо попередній комп перед смертю не вимикався десь рік і теперішній теж працює в режимі нонстоп ))
не переймайтесь в мене у такому режимі ноут працює чотири роки. коли я якось вимкнув його на ніч бо за інет не проплатив то в жінки культурологичний шок стався
Це ми ще подивимось хто страждати буде. Бо тобі доведеться до мене пхатись пішки, а з твоїми талантами ти пару разів дорогою добряче гепнешся.
тоді ожеледь була а чоботи слизькі. та і ліпше тебе під якимсь предлогом до себе заманити, кави наприклад посьрбати з нової джезви чи іще щось. а там вже і бери тебе тепленьким голими руками.
так ми до цього так просто разом жили. а взагалі це дуже довга але повчальна для молоді історія. може колись я її розповім. але не зараз.
звісно, той роботяга не один рік пропрацював,а загалом десь 5. асус є асус і пентіум є пентіум /латинь/ та й нема вже потреби виключати комп - в сучасних мамках є сплячий режим,при якому після простою відключаються всі компоненти до повної зупинки(окрім пам"яті) і достатньо натиснути будь-яку кнопку,як одразу все заводиться,починає крутитися,блимати,шуршати і дути,а сама система і запущені програми відновлюються автоматично. все чінна і благародна,ніхто не шокується,бо думають,що комп працює не завжди
так отож. бо ростуть як бур'яни. нічого не вміють, нічого не знають, нічого не цікавить. в мене з цим якось туго. не хоче у сплячий режим переходити. мо дійсно в чомусь і правий парторг коли каже що треба частіше перезавантажувати. а мо і бреше. парторг. що з нього узяти
Угу, ще під ноги дивитись іноді треба. А от на каву до тебе треба буде якось припхатись. Все в тебе не як у людей....
під ноги я дивлюсь постійно. а раптом щось знайду цікаве. оно як той хлопчик, гаманця з великими грошима. а як у людей? і кого ти людьми вважаєш? ану швидко приклади наводь! З.І. бачив відяшку як койот півлітри меду в одну харю висьорбав? віні-пух блін недорослий.