А то він почитав канспекти Пана К зроблені при світлі лампочки ілліча, та і заразився мальоха! Ану най сі каже Слава Україні!
потренділи поки в мене і-нета небуло. я все запамятав а щоб не забути то позаписував. і кожен отримає те що заслуговує
ви тут поки яйці мнете та щекелі рахуєте в друже @Щирий День Народження знов. ану бігом усі вітати його побігли поки мого канчука нескуштували.
Але ж роздавати канчуків - то тяжка праця! А в шабат працювати не можна! Сьогодні можна після синагоги посидіти вдома, полюбуватися хабарем, почитати якусь розумну книгу. Можна навіть про Адіка, чи іще про що. Але не працювати. Так що напишу Похабичу, нехай виходить поки що з підпілля.
та вам жидам аби тілько не працювати! а я шабата не тримаюсь бо не жид та і віри православної так що дати комусь канчуків то завжди здраво, дуже стимулюють кровообіг мізків. а взагалі в мене роботи повно, так що начхати на той шабат працювати треба!
Так, з оцього місця з подробицями. А куди ж тоді йдуть гроші, яки ти збираєш, начебто, на будівництво синагоги? Думаю, це буде не тільки мені цікаво.
будуть, але не тих і не там і вже тим паче не за те. отакоєот. до речі а що то за новітній мавзолей у мацквабаді збудували, більше за тамтешній що був але таке відчуття що з дощок. і троха далі. ось світлина. сюди ближче старий зікурат а туди далі новий, більше та вище.
Вітаю. Якщо хочете такої погоди, то в чому проблема - кілометрів 20 в сторону гір і маєте як на картинці
з радістю чкурнув би в гори, але сьогодні мушу звіти (які фактично нікому нахрен не потрібні) робити на роботі