доброго вечора. дивлюся сьогодні п’ятниця як п’ятниця,а не то що тоді. сьогодні вночі помер мій напарник.вийшов покурити на балкон,та не повернувся,говорять тромб відірвався 37 років.сумно,коли уходят молоді.
Дивився тест то звичайно що не дотягує , тай інтерфейс там якийсь того і цифер відіай як на інших майнлабах щось там не бачив . Мені подобається тільки сам дизайн , а от мозги щоб туди від тери 705 поставили ото тоді був би гуд мд , але й коштував би мать десь близько 1000талярів . Ну правильно ви не шукаєте легких шляхів , і на все нове дивитесь як челюскінець на морозиво - бо ви є пан К. консерватор по натурі і в душі .
В південній Америці на мій смак так взагалі панєнки ідеальні , з правильним каноном краси . Всі панєнки там з пишними дупами і дебелими ляшками та й цицьки файні мають , не те що оті засушені сині француженки ( ото де страх господній ) . До нас колись приїздили із Франції студенти по обміну досвідом , жили в гуртожитках то такі французькі дівулі страшні що до них навіть п"яними боялися ходити , худі , шкіра бліда і сині вени через неї просвічуються , очі запавші морди як сокири .
Тепер можна ламати дурку на всіх отих зустрічах . Питати , а що ти за один , кажеш пуйло , ану метрику покаж . Покаже метрику , мона казати що таку метрику мона і в київському метро купити і тролити пуйла поки його кондратій не хватить . скоріше за все воно живе , ото тільки підтяжку робило та мать перетягли шкіру , що коли сідає то рот відкривається і витріщаються очі , то знову перероблюют підтяжку .
таке треба було нашим керманичам давно робити, а дищицю після його співів призначити міністром іноземних справ. і взагалі ніякой толерантності та поваги до кацапів, плювати межиочі постійно та де тілько можна.
Те потрібно робити кожного разу. Ось, гляньте, три різні людини: Взято звідси: http://maxpark.com/community/politic/content/1629665
Так який же це маленький гробик йому потрібен, вoнo же стерво, метер разом з капелюхом?! Гайваспитаю??? То мо підкинути москалям ідею покласти оте ......ло прямо в гроб до члєніна, прямо помежи ніг (думаю що поміститця) і з того буде зразу кілька видів користі,- сімвол пріємственності государствєнной власті, і економія місця- коли москалі підут на екскурсію квиток буде коштувати вдвоє дорожче ( бо два в одному)Отакоєот!!!
Я особисто готовий купити який завгодно великий, і будь-якої форми, тільки щоб вже. Думаю, добре буде круглий. Можна покласти як завгодно, там буде просторо і гарно, а також може вміститися іще хтось з друзів Пуйла.
Я рецепту карпатської кави не знаю, але знаю рецепт гуральскої кави з Низького Бескіду: ото гаряче молоко змішуємо з гарячою, міцною кавою, додаєму трішки масла та цукру, , а до цієї суміши додаємо щпірт та швиденько, але не поспішаючи вживаємо.
Прогулянку по форуму робив, ось надибав, https://reibert.info/threads/nemeckaja-muzyka-dlja-gubnoj-garmoshki.41142/page-2, камради підкажіть де губну гармошку купити? в мене то є германська, але поганенька, коп. Може хтось обмінятись хоче? які преорітети в покупці?