тю та чи ти не бачиш що то олівцями намальовано а після зроблена світлина трохи підправлена у пайнтє. от в мене знайомий був так він троячку олівцем намалює так начебто вона справжня(с)
та поспиш тут з вами. а чим вам не подобається відати туди? най жиди спочатку скуштують. якщо виживуть то і самим можна а якщо подохнуть то спишемо на лохокост. міліярд туди, міліярд сюди. ніхто і не поміте.
Не подобається тим , що після них залишаться пляшки , але вже без печаток. А на світлині печаток аж на чотири ''садочки разом із мишами.'' Не можна так із добром поводитись!
тоді не треба варити воду, купляйте всі! і не забудьте мій бартній відсоток. бо у снах буду приходити та співати колискову.
Слушна думка. Але куди ж дівати мишей із чотирьох садочків? Мені стільки не треба. Хіба що шапок нашити і тут на форумі здати (звичайно спочатку відправлю Ваші 75 відсотків шапок ).
мишей можна продати як пошуковий прилад який сам знаходе та іще і викопує хабар. ну а якщо не куплять то до зими відгодувати моцно та м'ясо на шаурму, хутро на кожухи.
Тамбовський вовк тобі товаришми тут усі пани. Грибів нема, все заготовлено на зиму, дулю вам без маку а не гриби. Здайте щомісячний взнос пострадавшему сьогодні від масковскіх тролєй пану Консерватору, і тоді будем гаваріть про гриби
вітаю. а я оце сиджу та як останній москаль матюкаюсь. чого? а того. по перше віддавав ноута на профілактику, ну і переліз на копм. а тепер сів за ноут а воно важко. дивлюсь на ту матрицю ак у заочну шпарину заглядаю. все мале, мілке після 38 дюймового монітора. ну то звикну, а не звикну то знов за комп сяду. а по друге поставили мені оперу 16. і начебто трохи тямлю в компах а от ніяк не можу ту оперу під себе пристосувати. колір вкладок не можу змінити, чергування відкритих вкладок теж, в мене зазвичай їх може 40 а то і 50 відкритих бути. звик я так. ну та то фігня але колір отой світлоголубий по очах б'є. отак я мучусь і ніхто мені ані гасової лямпи, ані пікельхейма, ані інших цікавинок не принесе та не скаже на ось тобі щоб життя твоє не було таким сумним.
та воно трясця його матері. і видає на оформленіє всяку фігню в світлих тонах, а я до темних звик. а з вкладками я вже розібрався. хоча відверто кажучи не знаю і як))) але відкриваються відразу за відкритою а не у кінці.
вкладки налаштовуються в инструменты-общие настройки-расширенные-вкладки там є галочка - открывать новую вкладку вслед за текущей, якщо її зняти,відкриватимуться в кінці відкритих. ну і ще є додаткові налаштування в настройки вкладок внизу. а щодо кольору оформлення - ось,будь-ласка,хоч індіго
красно дякую але це все працювало на 9 та інших аж до 15. а з 15 вже не працює. а в мене взагалі 16. так ресурс вона тягне не великий у порівняні з іншими але і налаштувань менше. залишається або звикати та чекати коли додадуть нових тем або переповзати на комп.