щоб ти всрасі таке у ночі показувати. в мене до речі нервова система бо я вже не молодий а ти такі капості показуєш.
І вам нє хворатьАну бистро діліться рецептом своєї настоянки, бо пожаліюсь його великобуржуйству, великому вождю і учителю, бідній церковній миші пану Кансєрватору
мало того що ви засідання прогулюєте так іще і горілку переводити хочете. а за таке і за клуню можна відправитись. ви іще напишіть що САЛО шкідливе.
Що до засідань -то обіцяю виправитись. Присягаюся Священим Салом ! А от для кого саме воно шкідливе -це вже питання і його треба розглянути детально.
Народні прогнози кажуть - велика кількість грибів і велика кількість ос - до суворої зими. Хоча за прогнозами (для окраїни Карпат) при порівняно холодному грудні снігу не буде, як мінімум до середини місяця. Щодо прогнозу на майбутній рік - повернемось до цього питання ввечері 6 січня.
До питання прогнозів - от мій прогноз на кілька місяців 2013 року, час минув - можна порівнювати. Кілька зауважень - прогноз, як правило, обмежений територіально та і з певних причин для мене цікаві квітень -серпень.
Не вдається редагувати попереднє повідомлення. Тому вставляю тут БЕРЕЗЕНЬ ОПАДИ НА ПОЧАТКУ. В СЕРЕДИНІ РІЗКЕ ПОХОЛОДАННЯ. ПОРІВНЯНО СИЛЬНІ ОПАДИ В КІНЦІ. КВІТЕНЬ МІСЯЦЬ СУХИЙ ПОМІРНО ТЕПЛИЙ. ТРАВЕНЬ МІСЯЦЬ СУХИЙ. ТЕПЛИЙ. ЧЕРВЕНЬ МІСЯЦЬ СУХИЙ ПОЧАТОК ХМАРНИЙ, ДАЛІ ЯСНО.. ЛИПЕНЬ МІСЯЦЬ СУХИЙ. ТЕПЛИЙ В КІНЦІ ВІТРЯНО. СЕРПЕНЬ МІСЯЦЬ ТЕПЛИЙ СУХИЙ СПОКІЙНИЙ
Є такий старовинний спосіб прогнозування (я думаю чули) з 26 грудня по 6 січня кожен день відповідає місяцю наступного року. Тобто все прогнозування можна завершити 6 січня. Оскільки Кабмін нам обіцяє вихідні на початку січня то буде нагода спрогнозувати точніше.
САЛОм алєйкум шановні!!! Шо за тусняк без мене??? Я оце змінив дизайн етикеток на своїх етикетках ну і хочу похвалиться До речі, за печатку на задній етикетці я забашляв 450 грн. То є повна копія печатки ландверу, правда текст я змінив