щоб у сні побачити як ті пляшочки з казковою рідіною,до речі досі не мають назв крім одної, кружляють весело над головою і кожна по черзі ллє до рота ковточок смачної рідини. і від цього зразу стає харашо і красіво.
Пожалста Необхідно: 500 мл горілки (45%), 1 невеликий корінь хрону, 2 столові ложки меду. Хрін очистити і порізати. Покласти хрін в пляшку. Розвести мед в горілці до повного розчинення і вилити до хрону. Долити решту горілки і сильно збовтати. Закрити пляшку і дати настоятися 6-7 днів збовтуючи кожного дня, після цього настоянку процідити. Щоб отримати більш м'який смак, додають 1-1,5 ст.л. лимонного соку.
Та скоріше ти будеш в мене ту гидоту співати сидячи на смереці, прикидаючись, до речі, місцевим філіном. Можу ще організувати тобі, в такому випадку, невеличку постановку з "Павліка Морозова".
Вітання панству! а шо то за настоянка медвежі вушка (такої не куштував і навіть не чув про таку) і від якого слова походить, невже "мєдвєдь"
То є рододендрон кочі, чаєм з його цвіту у нас лікують нирки. А я з нього настоянку забацав - запах обалдєнний
то так. впіймають ведмедя, намнуть йому вуха щоб більшими були а після відріжуть та настоюють ти таки хочеш почути мій ангельський спів? добре якось прийду до тебе та заспіваю. готуй памперса.
Паньство, а хто ще настоянками балується, невже я один такий кашерний? Ану признавайтесь бістро, бо пожаліюсь нашему вєлікому важдю і учітєлю
Признаюсь - от і буду на днях пробувати балуватись. За вашим рецептом. але лише тоді, коли ти будеш сидіти на смереці у вбранні філіна. Оскільки в нашій місцевості смереки поки що не ростуть - то можеш видертись на вербу.
беремо літровий слоїк вишень, кісточки вийняти обовязково. заливаємо спиртом, або доброю горілкою додаємо трохи цукру. і на 40 днів у темне місце. відцідили, всьо. так само і з смородиною можна.
А ще настоянку на одному помічному корінцю(який занесений в кольорову книгу) називали "твердостій" або "швидкодай" залежить хто вживає
посоромився б свої збочені фантазії сім розповідати. а будеш багато балакати то зара візьму хомяка та припхаюсь до тебе і буду співати
Та пхайся, правда кави в мене вже немає. Які хфантазії? Та тут пів форума дорого дасть щоб подивитись на косерватора у костюмі філіна воссідающого на вербі, та горлаючого пісень.
а ти вже і квітки мабуть почав продавати? знаючи тебе то ти такі ціни гилитимеш що ніхто і не купе. ось іще рецепт, два. перший береться горілка та на третину від об'єму спляться горіхові перегородки. а другий так само але замість перегородок лушпайки з помаранчів. і настоюються приблизно три тижні.
ну з початку до парторга, бо він великий спекулянт та перекупка . а рецепти за твоїм проханням виклав.
З форумчан за таке ще й гроші брати? Та ні - все буде безкоштовно, а от диск з відеозаписом цього дійства можна буде продавати за символічну плату тим хто не зміг прийти та на власні очі подивитись.
І це каже найбідніша церковна миша райберту.... P.S. найбідніша церковна миша райберту з гасовою лямпою.