Питання треба ставити трохи інакше - чи можна познайомитись із дівчиною. Ну, а хатинка - це вже придане.
+ 5, позахмарне сонце, настрій чудовий, вчора з президентом говорив , отакоєот. Сон снився, мабуть до пятниці
Були ми у трьох-я кум та фира з нимцями.Я як стилив з скорострила,и лишилися нас двоэ-я та фира з нимцями.
А казали гриби си скинчили....Некоторые ученые считают, что цветные сны снятся людям с расшатанной психикой, так , по их экспериментам, шизофреники http://sonnik.guru.ua/post/2/snyatsya_cvetnie_sni_vi_shizofrenik_ili_geniy/
Вітаю ! За вікном +10 , сонячно і тепло , скоти гріються на сонечку і нікуди не літають . Іноді і кольорові сняться , то виходе що я потенційний клієнт селища Нове .
Вітаю панство. тепло та сонячно, в дворі квітнуть крокуси, підсніжники, проліски. та божевільня то є але чогось дурні вільно по місту пересуваються. і так я себе інколи стримую щоб тому сирожі у вухо не зарядити що коли небуть невтримаю і таки зарядю щоб аж покотився, хоч і розумію що воно хворе.
Сірожа.то чоловік за 40,невеликого зросту,голосно матюкається,чіпляється до перехожих,дістає продавців та несе всяку фігню
розумію але інколи дуже дратує. сирожа то міський божевільний, один з, бо скілько їх я не рахував. і якщо інші ходять собі тихенько в своєму уявному світі то цей мітингує постійно, задовбав вже увесь медперсноал поліклініки бо бити не можна а слова воно не розуміє.