а чомуб і ні. але відсотків вам все єдно небудуть платити. в вас своє джерело доходів. тарифи на бан.
я по справах ходив. доїдав Парторгове сало з свині а не з Парторга бо ви зараз ще скажете що я парторга на холодець пустив, яке вчора залишилось недоїденим. отакоєот. а ви кажете.
Добже. Пан Консерватор: - Нумо, здавайте все, що є, бо як самі не здасте, то ревізію зроблю! Пан Опришок: - Ну, сьогодні я походив добре, ото тепер роздивлюйтесь гарні світлини! Пан Касіо: - Хто тут шекелі просив? Пан Буч: - Хррр-рррр.... Пан Алекс: - Консерватор сам є камуніст, і все сам забрав, то ніяких йому відсотків! Пан Кібер: - Забаню! Пан Консерватор: - Та нічого в мене немає, я бідніший за церковну мишу! Ту бі контін’юд...
а чого це не дасте гаяваспитаю я можу бути вашим цим, промоутером, чи як його в біса звуть? ну той хто рукописи рецензує та вказує що треба підправити , що дописати а що навпаки прибрати щоб всьо було по кошерному фень-шую. отакоєот
а оце вже зветься свавіллям. замість того щоб зробити щось гарне,наприклад забанити Allex761 та похабича за неклеп та за те що вони зробили таку капость, ви хочете мої пости повиправляти.
По-перше, це публічне обговорення дій модератора. По-друге - ні, не хочу. Це ото як ви захочете, то я вам зроблю таку добру справу. Саме тому я і спитав вас, чи не хочете ви цього, бо я людина дуже вічлива. По-третє: панів Алекса та Похабича я забанити не можу, бо вони праві. Ось.
А за що нас банити? За правду? Добре хоч є чесні модератори на цьому форумі, які все бачать. Хоча, що там модератори, весь форум бачив, що ми чесні і тільки за правду. Похабич чесно поділився знайденим, як ти і вимагав, а я не став мовчати, бо совість мене би замучила, а тому вивів тебе на чисту воду. Тільки подумай: сидимо з хлопцями десь у Карпатах біля ватри, навколо гарно, як у Опришка на світлині. Накритий стіл, гарна компанія, вранці на коп. А я знаю, що Консерватор вдома нишком читає твори Бланка, і мовчу... Та мені святеє сало до рота би не полізло...
по перше це не було обговорення дій модератора. по друге. по третьє. вони не праві. вони гади. ні не так. ось як треба ГАДИ!!!
хто чесний? ти чесний? чи похабич чесний? та ви двоє злодюжок!!!!! і не тим він ділився. я просив ліхтарика який він викинув. а він замість того щоб віддати мені непотрібного йому ліхтарика підсунув таку гидоту. і після такого ти ще себе та його чесними звеш.
от добру справу зробив що пішов вчора "Пан Буч: - Хррр-рррр....", і не бачив фото, які виставив (жорстокий і чєрствий Опришок)на ніч,хоч виспався, але зараз вже збираюсь до аптекі(чергу займать) за валідолом
Тю. То нащо вам той валідол ? Краще прогуляйтесь ранком, подихайте свіжим ранішнім повітрям. З'їжте булькенброда з бринзою та запийте чаяємкохвемзкакавом. І буде вам файний настрій на цілий день.
йой не напоминайте,я вчьора теж до варення добрався.називалося воно перша гідьдія. а сьогодні всеж дискомфорт присутній,від піріїдання отого вареня. і тре йти на працю.