САЛОм алєйкум шановні друзяки!!! Де ви всі, агов!!! Ану бистро прибігли всі і скинулись пану Касєрватору по три рублі, бо він самі знаєте хто. А взагалі, я тут натрюмортик забацав і хочу похвалиться
як то навіщо?! от дивсиь. коли чемні люди сідають перехилити по чарчині, то що? правильно. вони кидають щось на зуб! не москалі-ж які рукавом смердючу самогонку занюхують, бо гроші ліпше на іще одну пляшку потратити. так ось. а де є закусь там є і сало, а де сало то там і я. всьо просто.
Ви дуже спостережливі, справжній партизан. То дійсно закусь, якраз зайшов мій друг і продегустував настойки з усіх бутлів
тю. так тож стародавня карпатська настойка на золотому кореню. а от іще треба назву якусь красиву придумати. мо конкурса встроємо? пропоную назву "сльоза комсомолки"
А мо йому губозакаточну машинку подарувати? А чи є в цьому сакральний сенс? Всеодно ви далеко, а повторити таке вдома самому не вийде. Тобі вже й рельсу погризти не допоможе.
Сенс мать в тому , щоб ми слиною давилися . Ану бистріше Oprishok розповідайте що у вас там в бутельках .
а в тебе є? то неси два шматочки метрів по 15 кожен, шпали та маленького паротяга. будемо від хати до куріня залізницю будувати. ти будеш павка карчагін
а оцього не треба робити. бо пянючий парторг це страшніше карасину. він почне прискіпуватись до оточуючих та питати їх чи вони його поважають а після почне співати інтернаційонала та ходити строєм у три шеренги.