а ви гражданін правакатор помовчали б . бо якби ти не написав ніхто б і не знав. а так всі вже знають і до молоденьких дівчат які тут будуть реєструватись вже не позаграєш. і от що з тобою після цього зробити. га?
До дівчат позагравати, кажеш? Не знаєш як бути далі? Відповідаю: отримувати задоволення. Отримуватимеш, якщо по чужим дівкам волочитися будеш
Наші сусіди вели нову нагороду для наших побратимів по копу, Спочатку нагороджують медалюкою а потим кидають до буцугарни. Нас теж це чекае.......
Тепер вас мінімум троє, це з консерватором. Будете тихенько сидіти на лавочці та жалітись один одному.
та ні, займаюсь усякою усячиною........... бабусю через дорогу переведу чи дитині цукерку куплю, а пресовать не пресую. так я тільки ЗА, вчора їздили копать, так так накопались що вранці думав Богу душу віддам.
ага, ковінками матюки на землі малювать та самосад курить. і смагу красти в жінок....ось що нас жде. Нам то вже все рівно, а от молодого консерватора жаль...Йому б ще жить та й жить, а він жинився...
тю. я до цього 14 років був одружений . так що ти не реаліст а підстрекатєль-провокатер. і треба тебе за клуню
який жеж ти бідний та нещасний, я аж сльози по неголеній мармизі розмазую. і так тебе бабця Ганна ганяє що ти аж постоли губиш коли від неї з пляшкою тікаєш. а ховаєшся мабуть в ліпшого друха бяшки? та у двох з ним оковиту сьорбаєте та жінок лаєте
а щоб ти не дуже радів ми і тебе одружемо. я тобі шматочок жовтого сала у газетці " правда" подарую і підїсиш і просятишся. будеш розумний як зіновєв разом з камєнєвим
ну не тільки ж тобі інтєлігєнтом бути. я теж хочу. ну а тепер серйозно треба побалакати. є там в тебе один хлоп, і хороший хлоп. допомогти йому треба бо росте як бурянина. одружити його треба. так що займись цією справою як старший товариш та командир повинен цим зайнятись