САЛОм алєйкум шановні!!! А де ви всі??? Ану бистро скинулись мені по 3 рубля, бо я ....... з грибів сьогодні вернувся. Набрав 6 кг. А по дорозі на чердак повернув і дьорнув 25 літрову бутельку
Доброго вечора. Всі тут - читаємо місцеві перли в сусідніх темах і сміюся. Вам і по 3 рублі? Добряче ж вас консерватор гризнув. Хоча - тримайте:
я ое не зрозумів! хто це тут мої три рубля собі забрати хоче.га? то я що не людина та немаю права спокійно відпочити? тільки-но відпочивати почнеш як хтось намагається відняти мої чесні три рублі.
Та є тут один дядько: з грибами, бутильком на 25 літрів і всім чим положено. Кажуть нещодавно гриби збирав.
Та хто його знає... Самому не зрозуміло: він вихвалявся, що грибів 6 кг та ще й 25 літровий бутиль... Може то гриби на саке були?
Та ні, в мене є інша версія: Після повернення одного нашого камерада з гір, навантаженого до речі грибами, на форумі декого може пробити на японську поезію.... Танку, хокку та всяке таке.
взагалі то зі святом але є питання. це які козаки та за кого вони? ну як то це кому? мені звісно. бо я тут великій вождь та вчитель.
якщо з бабами в ганделику то я ще дам три карбованці а би мене теж собою забрав. Полюбляю я це діло з бабами та ще и у ганделику
а за кого вони? за цара чи за центральну раду чи мо за якогось з отаманів? от таки відведу за клуню але не розстріляю а нагаїв або шомполів всиплю через малий вік. по тим місцям звідкіль ноги ростуть(с) малий іще за бабів та генделики думати. вчитись треба.
Вже ні: http://reibert.info/threads/Вітаємо-Консерватора-з-одруженням.409342/;) Все додому, все в сім"ю.