ну як і завжди жидіські відмазки що знахідки будуть пізніше. мабуть треба вже виводити за клуню або до берези.
як то нема що? а хто той раз кричав що і монет знайшов цілий чуймайдан і кулемет відкопав у доброму стані і ще щось цікаве. а! згадав. хельм м-42 у доброму стані. але ми тільки чуємо це се а нічого не бачимо. то як з цим. га питаю!
там ми і того не бачили. ми нічого не бачили. от у чому уся суть. якби то бачили то і питань не було а так треба щось вирішувати з вами.
маленький. а я зі свого хочу дивізійного зробити. хоч достеменно невідомо чи були такі чи ні, але на де яких світлинах вони є. то і спробую.
ну не червону ж зірку малювати. десь в мене валяються сш-39 та сш-40. але робити їх нема бажання. мабуть відчищу від іржи та зроблю ліхтарики з них.
не ну то звичайно. в нас всьо треба ланцюгами прикручувати бо тільки відвернешся а вже хтось знайшов. вітаємо вас у нашому клюбі чорних копарів та анархістів. ми тут всі добрі та чемні окрім сервера997. бо він постійно бешкетує і ми його постійно збираємось відвести за клуню а там розстріляти. от тільки ні як не зберемось. ну то тке. якось таки воно станеться.