вітаю а колядувати треба зараз починати бо де хто, тобто Аскот може заздалегідь усе поховати та зустрічати у подертій кухвайці та з заплаканим обличам і буде казати що нічого немає. а взагалі дуже сумно. всі десь гуляють, шукають, а я на праці пропадаю((( з цими празднічкамі задовбали.
В мене теж саме- всі праздникі робочі. Зараз тільки до дому приїхав. Під Славянском бачив хлопці по полю з МД ходять, щось риють. Може завтра рвону теж, сьогодні вже здоров'я нема.
отож. люди ходять, відпочивають на свіжому повітрі, троха їдять сало та троха займаються фізичними вправами, а тут сидиш і слинки ковтаєш. одне тілько радує. Аскот теж працює най йому теж покоритить
не плякай маленький я тобі сала в чоколяті подгоню. будеш як справжній КУРКУЛЯКА у кухвайці сало в чоколяті їсти
Я до сих пiр те САЛО в шоколадi згадую ! Файнi конфети ))) А отой брелок,де шмат САЛА,в мене в сервантi пiд склом лежить - бережу )
постараюсь іще тих цукерок купити, якщо вони там будуть. а брелок треба до сейфа покласти щоб ні хто до рук не брав, а то ще надкусять
Шо значить постараюсь ? Я думав ти вже накупив кiл так з десять ))) Я обмiняю в тебе конфети на скажем грам 250 САЛА ) Соглашайся,нормальний рiвноцiнний обмiн )
Шось Консерватор притих ! Мабуть таки колядувати подався )) А,за конфетами напевно побiг ) 250 грам САЛА ж хочеться ))) А то таке,виклав фото с манюсiньким шматочечком,менi аж соромно за нього стало ))
я оце посидів, поміркував та таки згоден. я тобі наприкляд 1000 конхветів а ти мені 250000грам сала. дійсно вигідний курс. ну якщо тебе лякає 250000 грам то можу узяти 250 кг сала.
За 250кг САЛА ти менi будеш винен товарний потяг конХвет )))) Та й де я вiзьму аж стiльки САЛА ? В самого пiвкiла лише ( думав по чесному,половина моя,половина наша ) так ти ще й вередувать удумав )
та нинi шефи якiсь вередливi стали ))) О,анекдот вчора вичитав : Каже директор пiдлеглому - ''Кидай мене називати шеф,босс ! Оцi забугорнi назви мене аж короблять,аж стидно прямо'' Пiдлеглий - ''А як же Вас називати ?'' Директор - ''Ну не знаю,простiше треба якось,ну..... ну.... ну наприлад по нашому хоча би,ГОСПОДИН або КОРМИЛЕЦ )))
в тебе від такої кількості солодкого не злипниться? не знуде тебе? запамятай!!!!!!! солодке псує не тілько фігуру але і норов. фігуру ти вже зіпсував
та ні хто ж і не сперечається. аполлон то аполлон. ти сам сказав. тебе за язика ні хто не тягнув. ось він наш Райбертівський Аполлон тобто Аскот1 Бельведерський.