Вчора спостерігав цікаву річ. Минулого року приблудився до мене кіт, судячи по повадках "городський". Цієї зими він незмінно складає мені компанію при нічному копі, і ні просьби, ні погрози не змушують його залишити мене. Вчора теж вирішив трохи пробігтися з МД. Здивувало, що через деякий час мій супутник різко змінив напрямок і через глибокий яр направився додому. Це було наскільки дивно, що я ледь не закричав: куди? Пішов я дальше і хвилин через 10 з-за гори налетіла снігова буря, характерна для цього часу, яку в нас називають "мартова филя". Весь замерзлий і обліплений снігом ледве добився додому... По моїм розрахункам до моменту початку бурі кіт вже мав бути дома (а мене не попередив чого тікає )
Переглянути вкладення 4507600 Переглянути вкладення 4507600 Переглянути вкладення 4507600 +10, сонячно, до праці , може вирвусь на коп в неділю, вже третій день одне і теж саме місце сниться. хто знає як фамілія пана К.?
на планшетці GPS + SAS planet, допоможе знайти точку Оскільки у моїм містечку лише НП, слухатиму свої „летять вутки” ((((( Кота треба слухатись. У моєї дружини перед спітакським землетрусом 1988 (вона тоді в Грузії жила) кіт з дому пішов. Каже коли ДОСии почали качатись як сірникові коробки, дійшло чому котяра втік зарані.
Хороший кот! А мой только про баб думает... Припрется, снимет свой "братський відсоток" (пожрет) и дальше на гульки. Погода- дрянь, а у него одно на уме... И когда на коп собирался, смотрел на меня как на шизика с лопатой...
Годськи вони таки-ради власной дупи кого завгодно у халепи лишуть.У нас з рання зеро.Перепади погоди задовбали-мабудь гори поруч.Поруч з будинком на дитячому майданчику помер бомж,який там мешкав рокив з пьять-инсульт.Ясно що це все кацапи винни,але шкода людину.