Холодно іще під абрикоскою сидіти. Та і не хочеш ти переписувати залізо, чого до тебе їхати? Злий ти. Я думав тобі платять у доларах, чи хоча би шекелями.
Ви ото точно про пана К пишете , га ? Бо пан К квитки продає на могилу Цадика , і відсотки збирає із усіх місцевих торгашів .
якби я отримував доляри альбо щекелі то я б і не розмовляв тут не з ким. та купив би собі червоного горбатого запорожця та зробив би з нього кабріолета щоб кондіціонера не купляти. та поки те поки се вже і абрикоса заквітне. через місяць будемо у бріджах бігати. климатична зброя мериканців довготривалої дії. по чотири врожая на рік будемо зберати. отакоєот
ну як то чого червоного?! щоб примітний був і у траві не губився коли на коп попхаюсь. та і колір яскравий, майже хвераря але кішенькова. отакоєот
отож праця в мене така. не всім жеж байдикувати та сидіти вдома поки нарід чекає поки за ними приїдуть та відвезуть по їхнім невідкладним справам.
Анекдот-Посилаэ тато вчитися у город сина и каже-Як будеш добре вчитися-куплю тоби чорну Волгу,як нормально-билого Жигуля.-Ну якшо погано-червоного Запорожця и будеш як дурак по городу розсикати.
Він там іще й бронежилет продає: http://reibert.info/threads/prodam-bronizhilet-novyj.591097/ Цікаво, для чого на копі бронежилет і каска? Чи я всі ці роки чогось не знав?
Це мать для копа в лугандонській джамахерії . За бронік ціну вже витягли , а каска поки ще безцінна .