Оце так ціна . За такі кошти той хфонар повинен і діарею лікувати як у анекдоті : "Был как-то у мужика жуткий понос. И что он, бедняга, только не делал: И всех врачей обошел, и знахарей с народными целителями - не помогает и все тут. И кто-то ему посоветовал, что мол, есть некий дед Макар, лечит все что хочешь. Мужик приходит к нему, объясняет проблему и тот говорит: - Снимай штаны и наклоняйся. После чего дед Макар берет красный фонарь и начинает им размахивать перед задним местом мужика. Мужик не выдерживает и говорит: - А что, разве это поможет? - Поможет, еще как поможет. Это и поезда останавливает..."
Ти не плач,гроші шукай В складчину купіть всі гуртом,і будете по черзі милуватись Зараз я тобі щось дешевше підшукаю.
Ось другу позицію можна думаю буде виторгувати гривень за 400 - http://reibert.info/threads/dvi-lampi-na-dvi-vijni.464511/ По ходу в сохрані і комплектний. Теж не поганий В тебе ж такого нема.
І ось цікава як на мене - http://reibert.info/threads/avstrijska-lampa-kerosinova-ditmar.581558/ Ціна - шара.
Читав тему ще вчора.Моя думка,кидонуть суки Будуть футболяти від одного до другого,поки Ви самі не скажете : "Та пішли Ви ...."
Воно то так,але ж ти сам бачиш,почались качелі. Позвоніть туди,а тепер от туди,а тепер ще кудись.Потім буде перезвоніть через неділю,бо Вася у відпустку пішов і т.д.
На Стрелка нависнуть. Он обычно дорожит своей репутацией. Поднять шум в его хвалебных темах. Не только здесь. Обращался в сервисный центр Марса, как то. В течении недели дали новую катуху. (Правда напомнил про Райберт) А так остался доволен сервисом.
Зростом аж на 12 см перегнали, а от взуття 45 на мене не налазить... Ну хіба, що спереду дірку прорізати
Проблема дійсно є, тому більшість часу (окрім звичайно людних місць) ходжу в гумових чоботях. Так вже до них звик, що ні в жару не печуть, ні в мороз не морозять. Та і на трясовинах (яких у нас вистачає) годяться - менша вага тіла на одиницю площі.
Кажуть, що розмір не головне Нібито- це про інше, а втім... Окрім великого розміру ноги маю ще і родовий гандж - специфічну форму під яку непросто підібрати взуття. Більших розмірів взуття є (їх так не купують як ходові 43-44), але рідко знаходжу такі, щоб підійшли на ногу. Мій прадід (отой, що знайшов вічний спочинок у ваших краях) не служив у австрійській армії, бо не могли знайти підходяще взуття. Моєму двоюрідному брату, який в 1970-і служив у кремлівському полку взуття шити за спецзаказом.
Мне в Горгазе выдали вот такие сапоги-легкие,высокий подьем,шерокие,правда брал на размер больше,но в целом был доволен.Жаль когда увольнялся пришлось здать на склад.Попробуйте,может и вам понравятся.
Та ну, в мене колись були з залізяками. Забув, що в них, і пішов на коп. Думав, МД заглючив, години дві грунт відстроював, поки не доперло шо за глюк.
А тим часом люди готуються до весняно-польових робіт. Є бажаючі допомогти перекопати города в обмін на гільзи? http://reibert.info/threads/razreshu-pokopat-u-sebja-na-uchastke.590942/
Тіко Запорожця не викидайте - візьму на запчастини) У мене був начальник жид, я про це дізнався коли ми пили „Кришталеву” із салом, катроплею та цибулькою))) Багато чому навчив - як струмент гострити, як із залізом працювати…та й ще дофіга всього. О! Знайшовся мій плеєр))) В ньому ще була касета Лінди „Я ворона”) У мене такі рік прожили і підошва відпала(((
Теж читав цю тему Може і собі створити подібну ? Але напевно ні....... мені буде дешевше самому,ніж с вами всіма