Шо таке оте паджеру , нашо воно вам тре ? Як тісно в запорожці , то мона і на підводі їздити . На підводі даху ніц нема ( давити на голову не буде ) , ноги можна і щоб по землі волочилися , а як конячка втомиться , то і самі запряжетеся , слава Богу виросли здорові як бугаї .
Дозвольте поцікавитися , що вам поганого зробили жиди , і чого ви до них не хочете ? Я б ото поїхав до жидів жити , як би мав відповідну родовідну .
Из-за сложного положения с бензином, мероприятие проводили на нейтральной территории в лесу под Броварами) Фото хабаря, водки и общего натюрморта не выкладываю, что б не платить "Відсотки"
Та то малося на увазі в льох де К. Їх тримає. А особисто мене одна людина (зрозуміло якої національності) нагріла на дві тисячі гривень. А ще пам'ятаю вчився з жидом.
Солнечно+10.Вчера валил снег +2.Здравствуйте православные,и вам граждане жиды-здрасти,и гражданам проваверным наш привет зовут меня Руслан я копарь.
А ще можна набухатись як свиноті,лежати у підводі спати,а коняка сама додому привезе А паджера не привезе сама
Далеко не заїдете . Мать погано вчилися в жида що вас нагріли , хоча від цього навіть жиди не застраховані . О , нарешті , вітаємо на волі . Як воно там було в криміналі , румуни не лютували ?
Вітаю,панство!Шо за гевалт?Ну виграв я в карти у пана К. одного жида,а він у хформі був!То що тепер,добру пропадать?