Стоп!яка така еліта?оті виповзки,запроданці,ґунцворти,ґайдабури,сраколизи,мракобіси,шизіки і параноїки?пан жартують?чи не читали шо значить-Еліта.іменно так-з великої букви.та їх в порядній спільноті і не бачили ніколи.ні етикету не знат,ні родинного дерева.в них інфи-но номер банківського рахунку.во.а ви кажете-еліта!фонди,трасти,одним словом-піда...........))))))))))!
То воно так,але хто мішає<завязавши попередньо бузю))))))>оце діло-засолить-закоптить-заховать і.........кінця посту чекать?га?)))))))))))
оце поїхали учора ввечері на коп (далеко). ну сяк-так накопати не накопали а от випить треба (було нас троє один за кермом. то він тілько їв і двоє баб). ну розвели ми багаття (10 годин вечора) та й давай культурно віддихать: оковита. сало. тушонка і т.д. закінчили аж у час ночі. І тут коли вже збиралися чорт смикнув мене показать коротку дорогу! (з нас на ногах лише водій) то ми як поїхали то до трьох ночі блукали (навкруги поля і невеличкі діброви). Аж тут хрясь! копійка на грунтовці на дно сідає (зновуж таки - ну візьми ж Волинця та й їдь по ріллі! то нє! не хотів ним їхать!). так ось навкруги (кілометрів 20 мабуть - ні душі) ми пхати не можем бо на ногах ледве тримаємось , то ще й багнюка по пояс! Ось годину як прокинувсь у себе вдома, і досі не знаю як тут оказавсь! дзвонити ще рано бо сплять мабуть!? отакаот історія
Вітаю ! За вікном +5 , сонячно . Сусіде в тебе вчора сніг був ? Ото тобі пощастило , мать в тебе сніг буде до травня падати .
А всюди!читав Енеїду,дещо шановного сусіда п.Винничука,історію психіатрії))))))) і т.д.тож краще чим просто сказати-пі?грамотно і без<авто-мата>)))))))))
Пане К ану признавайся знову почав вживати оковиту , га ? Бо як можеж пояснити що твою хформу продає наш побратим , ти хоч ісподнє не пропив , га ? http://reibert.info/threads/komplek...lja-caxal-ustavnoj-beret.590872/#post-6285141
був та вже нема. я ретельно позбирав та у слоїки позакручував. то сінг ексклюзивний, весніний. він набагато більше коштує ніж зимовий. отакоєот. а ви кажете
не переймайтесь. можете спокійно при мені пити досхочу. незніму бо в усіх розміри на недомерків, то рукава короткі то штанці як бріджи а то і взагалі невлазю. вже якось спробував Аскабанову шанельку наміряти. ну коли мені було років 12-14 то мо і вліз би але не зараз
Всем привет. А мы уже официально открыли сезон, а за одно и днюху камрада отметили! Всем спасибо! Удачных находок)
Ось приблизно так я колись КонЦерватора на вокзалі в Київі зустрічав Перша думка була : "Ні хера собі ...... на ньому городи орати треба....... і замість трактора використовувати"
Аякже! Якраз також бороду відрощую . До речі ви уявіть як ото нам важко!? У Запорожці їздить!!! То мо' ви усім райберто скинетесь нам на дві паджеру га?!