Тут як кажуть бабка на двоє гадала, бо вище керівництво рейху не було таким однорідним, як еліта північного сусіда. Серед вищого німецького керівництва було багато представників аристократії, для яких вискочка-єфрейтор завжди був чужаком. А на півночі, як відомо, століття назад стару еліту відправили подальше.
Або розділили його долю. Але зверніть увагу - щодо Німеччина ми говоримо про замахИ, а в нашому випадку можна надіятись хіба-що на якусь катастрофу, або в кращому випадку на "двірцевий" переворот.
Також про це подумав. Скільки ж горя та біди зробив той карлик, навіть тому самому чеченському народу, а замочити в сортирі ніхто ненаважеться.
Так.фу на вас один раз))))скотячий день,а ви?ну мені з мого старого т.ф часом вдається щось для настрою загнати.а ви наніч знов про<майбутнє>.світле блін.кидайте.давайте сала,скотів-якийсь позитив і....баю))))))))))))))
то ще залежить від області.у нас с дерев’ями в порядку.а вот їздили копати у Херсонську обл.,так там посадок практично-немає.
Доброго ранку! о погоді,маленькій +,сніг тане,вітер. краще в дома +24 а я пішов читати(10 сторінок)!прям натхнення на Вас зійшло