ти ото не бякуй а вишли дядькові грінго щось гарне. наприклад шматочок сала, можеш відіслати мені а я передам. тілько ти цей. побільш висилай бо воно в дорозі всохне і усі будуть думати що ти відправив маленький кусінчік
в тебе є. і дуже багато. цілий льох. сам сьогодні хвалився. ПАНСТВО!!!!!! хто хоче сала та інших смаколиків то прошу до льоха йогоВЕЛИКОКУРКУЛЬСТВА Аскабана пастера шлага таврічіського. я знаю де це так що покажу усім та безкоштовно.
непереймайся!!!! спочатку твій перевіримо а потім вже ти підеш та принесеш з того льоха сала та іншого.
пане К. , а я таки від нудьги не втерпів і вициганив собі отой знак-какарду на жидівську шапку ... отримаю, відреставрую і нумо по району відсотки віджимати
Точно що таке ! В мене теж оті ліхтарі понатикували , світять у вікно спати заважают , добре що зара криза то освітлюється тіко з одного боку дороги , а не з двох як раніше та ще й після 24,00 буває взагалі виключают ті хфонарі . Я ото грішним ділом подумав що у тебе сусіда часовий пояс змінився , як ото в дядька АртБорсука відносно нас . В нас вже темно , а в дядька АртБорсука ще пів години видко .
Я що вам казав ? Мовчіт і їжте мовчки сало та й радійте життю . Бо тепер маєте ще трохи неприємностей від пана К .
це ж де такі кокарди видають? чи то ви пана Руслана розкуркулили? до речі. це ж він завтра відкидається з криміналу чи як?
Бл....ь пи....ць Новина,покращення Вибачте не втримався. http://ru.tsn.ua/groshi/v-ukraine-p...ergo-novye-zimnie-i-letnie-tarify-413740.html Це вони пропонують сидіти зимою в холодній хаті,щоб нагорало менше ніж 200 кубів ? Тоді,сидячи в кухвайці під ковдрою,будеш платит по 3,60 за куб. Зимою в місць набігає по 500 кубів газу.Якщо на вулиці будуть морози до 20 градусів і більше,то всі 700 кубів нагорять. Це за 500 кубів за місяць взимку прийдеться платити по тарифу 7,19 за куб. Це ж бл.....ь 3595 в місяць. Суки......... ПиСи : так,тема не про це,мовчу.
відновлюй піч або перелаштовуй котла під дрова чи вуголь. я ще влітку докупив чого невистачало щоб дровами опалювати. але зима була лагідною то я не переобладнував але в цім році прийдеться точно переобладнати.