а чого це я зрадник? це було по перше. а по друге ти далеко не перший, ну і по третє а чого це ти чорнильницю та ліхтар книгою обізвав. гаяваспитаю
Купи буквар. Там написано ЗДИРНИК. З.І. Це тобі за Іспанію/Італію, якою ти мені тикав сьогодні вночі у цій темі, коли я спросонку написав не те. Ось:
яж вже кнопав що читати невмію. З.І. а ти гадав що я тобі ехвійопськага хвудбаліста забуду? добре що хоч записувати почав кому та що треба незабути
Там було іще дві гарні латунні. То одну я залишив собі, а одну був змушений віддати, у якості відсотків.
таке! ти з собою не рівняй, то ти звик на кацапсько-іврітському суржику розмовляти то і не розумієш Української, але як до жидів виклик ти радієш так що аж притупцюєш бо є можливість поспілкуватись.
А от чому він голяка треба у "митця" спитати Він же натура творчЄсЬка,може знає Або саме в скайпі комусь показував,а тут бац .... інтерв"ю прийшли брати
Так цікавий,на фиолетовому такого я не зустрічав.Ось посилання на такі штуки http://kubera.narod.ru/tunkel/s.htm
не заздрь. макаренко казав що заздрити погано. а як нема чого показати то сиди тихенько. (майже цитата)