Тобто нормальною мовою - ти або маляр,або штукатур Я вгадав ? Де ви цих модних слів понабирались ? От раніше людину,яка працювала на екскаваторі,називали екскаваторщик.А зараз .... тьфу ти.... придумали..... ландшафтний дизайнер Звучить зате як.
склінка в тещи а тарілки я і не забирав з дачі. але вони вже всьо. нічний жах це буде. корови перестануть нестись в курей молоко пощезне, собаки на деревах будуть ховатись а коти що ті вовки витимуть а от і не вгадав. я митець тобто я можу малювати картини, писати вірші або прозу, зніматись в кіно, створювати музіку та пісні співати. треба буде тобі якось поспівати. тобто я людина вільної та творчої професії. а от ти в нас хто? таксіст чи ізвозчік? ти ж людей за гроші катаєш
Зрозуміло,все в тещі,а ти голодранець Я тобі сказав нормально буде З тебе такий митець,як з мене космонавт Я інструктор От якби ті гроші,що люди платять,та йшли особисто мені в кишеню,то була би друга геть розмова
ну якщо тебе хтось у панамці побаче то може і станиш кац манавтам. я не голодранець, я просто не цікавлюсь посудом інструхтор це той хто інструхції пише? так їх ніхто не читає тому так мало грошей тобі і дають, бо пишеш нецікаво. а от якби цікаво писав тоді б усі читали та ще і ганялися б за твоїми беселерами. отакоєо
Ну от... було "бурлєніє говн" в особистих переписках і муки совісті як поділити. Засім було прийняте рішення зробити спочатку обов"язкові виплати (відсоток), а потім вже все інше. Фото квитанції додається. Я мабуть буду перший , хто сплатив відсотки його величності КонЦерватору...Забирай здирник, та пам,ятай мою доброту!!!
Ітіть-колотіть!!!!Відсотки пану К сплатилиПропоную 03.03. відмічати "Загальнофорумний День Відсотків"
Що ж, чекаємо фотозвіту пана Консерватора про прийом відсотків. Гарна картинка. Зовсім як відома загадка: "Не буряк, не морковка, а червона головка" (с)
Вам панове відправлю обіцяне пізніше...КонЦерваторські відсотки привише всього! Тим більше я перший їх заплатив...
Перший заплатив я, після спільного після копу в Перевозі. У мене, до речі, іще десь валяється та переноска від лейговських гільз. Вона навіть з клеймами. Можу заслати, кому потрібна.
А шо то він голяка ? Мать пензлика прив"язує і малює , більш нічого на думку не йде . Якби там були самі панянки то ще було б зрозуміло , а то ще хлоп якийсь ззаду митця кружляє .
Від нього дочекаєшся. Згадай, як він комизився, що йому довелося йти на пошту, та забирати мою посилку. Надіюся, ти здогадався відправити з доставкою до дверей?