Гриби звісно є але я на них не розиміюся, аот після дощів у нас тут дику спаржу збирают, руколу (такий бур"ян для салатів) ну а ще земляні равлики, кільо тих равликів коштує в роздріб від 18 до 45 Є, в залежності від розміру, я пробував їсти- несподобалис я!
от погано що в нас равликів не купують. бо останній час тапрляються дуже великі, раніш в нас таких небачив, з палець завтовшки і хатка трохи менша за сірникову коробку
Боброго всім дня!шановна рідня.во припхавсь з роботи,скота підкормив<полізла спати в джерґу>,сам підкріпивсь.зара кафи зварю і трохи вас почитат.<був би ше засмалив.но ше не відчухавсь від застуди і тютюн мені см...-неприємно пахне>
Так є чудова нагода покинути ту гидоту раз і назавжди!Правда кажучи,в мене не вийшло!Як казав Марк Твен : "Покинути палити дуже просто!Особисто я покидав 17 разів!".Отакоєот (с)...
Традиції сер!сало!та й морока з ними-вари,чисти,смаж.пробував-жуйка.як ото кусень ґуми зварить.або з шинки-міжмязівка<пліва> попаде,чи сухожил.
Ох.так вам дорога до rondon-він музейник,і шеф його.фото з окресленням проблєми і-вперед.вони мать більше знають
Хай йде!но приходить!і стороною нас не обходить.на ліс,на озиму,на сад під горою...та тільки зимою,а не весною!
Ну таким я не міг з Вами не поділитись вата жжьот http://zn.ua/WORLD/telekanal-rf-pri...brazyat-na-kupyure-v-1000-griven-168667_.html
О! Тим паче сьогодні скотячий день. Всіх з вівтірком! Зарас з'явиться в темі Тайфун і порадує вас кішками.
Мо і полежати.<я зара-скота замість подухи і-хр-хр-хр-£¥**£§*+¥%-зуу!))))).позитив-сусідський скіт на наймиско Пух<бо стіко шерсті я ше не видів> за рік! часу прийшов до дому.всі го признали,навіть пес.і сусіди.во шо значить рідний дім!<де був,хто його вкрав-не каже)))))))>
На тему „забанили в гуглі” мені вже не вперше отака фігня висвічується((( провайдер интеррелкм, вірусні нема: Google Sorry... We're sorry... ... but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now. See Google Help for more information.
в мене таке постійно буває. треба перезавантажити браузер бо коли комп працює без перезавантаження декілько діб таке починається. принймені в мене.