Великий Вождь і Вчитель? Судячи побаченого можу ствердно сказати тільки одне: те що черствий - то є правда. І взагалі де мій валідол під валеріанкою? Не можна ж так з людьми... Тут дехто після вчорашнього не відійшов, консерватора взагалі не видно - певно й говорити не може ще.
Та ну їх в карман оці валідол під валеріанкою, краще приїзджайте до мене в гори і тут спробуєте всі настойки, заодно по ПСВ покопаємА Кансєрватору треба прогул записати, де це він шляється?
ми ізволілі відпочивати після вечора японської поезії! так що не треба тут мої титули привласнювати. а тепер я вже тут так що вітаю. і запитаю. друже Опришок ти рибу ловиш я дивлюсь так само як і мене мій дід вчив. маленьку відпускаєш, а велику складаєш в слоїк з під майонезу. до речі що то за рибка?
в нас такого немає тому і запитав, хоча підозри були. так! а де знахідки? де нові пляшки та інші цікавинки з горищ та клунь?
мені як людині яка не вживає повинно бути все єдно але мені сподобалось. сподобалось всьо. і пляшки з іностарними наклєйками(с) і вміст і колір. а що ото за ціпок поряд з топірцем? то щоб по горах ходить було зручно? а можна ближче щоб роздивитись?
от дякую тобі. хоч ти мені назву сказав б я постійно забуваю. там іще є якісь назви але і їх забув. а що до ціпка скажеш?
То не іностранні(кроме одної що крайня що справа), а ті чотири то мій власний бренд - цісарська настоянка "Єгерська" на золотому корені. Я теж не п"ю, тому у мене така алкогольна "батарея" дома. Звичайний гуцульський ціпок для жонатих чоловіків, ним при потребі можна комуняку по плечах лупнути
Тобі вже пан Опришок сказав Я можу додати лише одне - ціпок файний Але мені бачиш не положено по понятіям
а покажи ближче той ціпок, мо і мені треба такий. буду ходити весь такий важний як великий пан у бобровому кожузі та шапці з ціпком у руці. а мені всі навкруги кланяються, шапки знімають.
Щиро дякую за чудові фото - коментар був не потрібний - вистачило подивитись на красу Карпат - ще раз ДЯКУЮ!!!
Це не ти часом такий весь поважний із ціпком сидиш ??? - http://img-fotki.yandex.ru/get/4009/tashka-tashka2007.62/0_457bd_aaa7c3f7_XL.jpg І чому без кожуха ???
тю на тебе. я не чорносракий та і не такий вже старий як ти бажаєш мене видати. ти мені ліпше скажи. люди кажуть що ти по чорнильницям розумієшся, ті що з скла. так то правда чи ні? бо маю щось схоже але не знаю воно чи ні.
Я розуміюсь на чорнильницях приблизно як баран на апельсинах По твоїй можу сказати тільки одне - таки схоже на ємкість з під чорнила.А ото по низу всередині що за чорні сліди ?
а чом би і ні? як буде в мене такий ціпок ти перший повинен будеш мені клянятись. а іще ним добре собак чужих ганяти та різне бидло у кєпках та з сємками.
Ясновельможний пане! Вам корона ще не тисне? Бо щось мені підказує, що відбере у вас того ціпка одна особа, жіночої статі, та буде навкруги хати ганяти.
А ти тему про японську поезію заскрінив? Не знаю, чим керуються двірники форуму, але тему вони знесли.