ну то тке. то житє. до мене якось тітка припхалась з теплокомуна та почала мені казати що треба договір заключати. коли я її спитав чи буде в мене тепліше від того альбо я буду менш платити то вона відповіла що ні. то я знов запитав а нащо мені той договір укладати. вона знов почала якусь маячню нести. а потім почався апогєй апофіозу. справа в тім що я відчинив їй двері вдягнутим у футболку без рукавів, з банданою на якій намальовані черепи та з чотками у руці. чотки з мотрони привіз то і тягав їх поки не набавився. то вона мені і каже. вам нада вхять паспарт. у вас єсть паспарт? відповідаю. а я що схожий на людину в якої нема паспорту? вона. та ну вот бандана, чоткі. я кажу і що? чотки то православні, з святих місць привезені. вона так чоткі мусульмані носять. ви нє мусульманін? кажу ні. я православний. потім вона ще щось дурне бовкнула я відповів. і отак ми спілкувались з півгодини. потім мені це набридло і я все єдно до друга збирався йти. то вийшов замкнув двері та і пішов мовчки вниз на перший поверх. то вона ще за мною бігла та вмовляла підписати договір. а після обіцяла зайти в інший раз. інший раз трапився не скоро але і тоді я з неї поглумився троха але не тая ка перший раз. люблю коли до мене такі заходять. під настрій можна вігнати їх у ступор надовго
О а я й забув. А тут якраз по темi. Я коли був у Америцi, то був не карнавалi Мардi Гра . I ось шо воно таке: Марди Гра – это знаменитый масленичный карнавал в Новом Орлеане, штат Луизиана. Празднование начинается 6-го января и потихоньку набирает обороты, достигая кульминации в день Жирного Вторника. Для тех, кто не в курсе – именно так переводится с французского название фестиваля – Mardi Gras. Благодаря репортажам прессы, главным объектом туристического внимания в Новом Орлеане является Французский Квартал, а главной его достопримечательностью - улица Бурбон. Она известна своими злачными заведениями, барами и ресторанами, в каждом из которых играет живая музыка, но более всего развязным поведением женщин, обнажающих свои прелести в обмен на карнавальные бусы, а то и просто веселья ради.
Ні, я віскі щось не дуже люблю. Але вибачте, не можу зара розмовлять, пішов під бочок, там якесь сопіння чути! Добраніч!
ось ще версія про саке, сало та козаків Сергій Притула. "Сьогодні я хотів би розказати вам про наших пращурів. Тобто не про щурів, а про козаків - про цих легендарних байкерів на кобилах. Отож - козаки. Козаки - то найдревніша нація в світі. Адам був козак. Кажуть, господь створив його по подобі своїй, і ті, хто бачив бога, стверджують, що у нього є чуб. Колись козаками були заселені усі земні простори від Жмеринки до Акапулько. І поки вчені ламали голови, від чого ж виздихали динозаври - від потопу чи метеориту, козаки тихенько посміювались в прокурені вуса. Корисна інформація про козаків. Шаровари Шаровари придумали козаки. Це найширші у світі штани, з яких можна хвацько вихопити шаблюку. Шабля Шаблю придумали козаки. Це такий гострий кривуватий меч, назва якого "шабля" пішла від древнього козацького виразу "Ану тихше, панове". Сало Сало придумали козаки. Козаки видобували сало зі свиней за допомогою доброти, турботи та шаблі. Свиня Свиню придумали козаки. Колись давно навіть були такі козаки перевертні, які вміли перетворитися на свиню за допомогою чарівних заклинань і відра горілки. Горілка Горілку придумали козаки, щоб мати причину надавати підсрачників москалям, які, по наївності своїй, називали горілку "водкай". Москалі Москалі колись були козаками, потім з якогось дива придуріли і почали називати горілку - "водкай", пиво "півом", а Януковича - "президентом". Відповідно, за що отримали підсрачників і пішли в невідомому напрямку. Камасутра Камасутру придумали козаки. І максимально її вдосконалили. Крім цього, козаки в сексі були хвацькими і винахідливими, за що їх інколи називали "язичниками". Конопля Коноплю придумали козаки, щоб дочекатись, поки Колумб привезе тютюн від американських козаків. Що цікаво - на відміну від тютюну конопля не викликала рак, навпаки, покуривши конопель козаки починали гордитись своєю країною, приймати законопроекти і робити набіги на татарські села з метою поживи, бо пробивало на хавчик. Так само після конопель пробивало "на ізмєну". Кажуть, Мазепа перебіг до шведів добре перед тим дунувши. Ще пробивало "на ха-ха", з чого можемо зробити висновок, що Шуфрич - стовідсотковий козак. На сьогодні все, а наступного разу я із задоволенням розкажу вам про те, як козак Льоня Давинич намалював Мону Лізу і що з того сталося, як полк козаків синхронно попісяв під Пізанську башню, і про те, як гостюючи у японських самураїв козаки спробували теплої горілки і назвали її "ссаке"
та в нас останні 3 дні теж нет пропада геть зовсім бува на час бува і на 3 ч, я борюсь так- йду спать. а що сайт Райбі не досконалий(я за 502 та іньші глюки) то це так. ось зараз у 5 00 знов почнуться глюки і щєзнуть за 20 хвилин, а поки пішов читати що Ви накнопали поки я спочівав "щеня вівчарки пропонують" це Ваш?