В настоящее время является прихожанином баптистской церкви «Слово жизни»Здесь он осуществляет диаконское служение и проповедует Слово Божие[ - з віки
Та чого ви так відразу: штунда! Нормальні вони люди! Біля мене живуть! Батько електрик до речі! Немало добра зробив як для села так і для нас!
Колись ще коли був студентом, жив з нами в комнаті один представник Євангилістів. І все він нас пропагандував вступити в їхні ряди, і одного разу я погодився піти з ним в четвер в Дім Молитви на молодіжний, той, як там в них ХЗ. Це було шось, з їхніх проповідей я нічого не зрозумів, але публіка то вставала, одні сміялися, інші плакали, і постоянно мужичок з капелюхом по рядах бабло збирає,(може К.) я був шокований. Ну в результаті всім рекомендував на той цирк подивитися , багато моїх друзів ходило. А ще з тим хлопом ніхто не вітався за руку. Їм до весілля не можна з дівками тойво, і брехати неможна, то він чесно розповідав як він ганяє лисого коли в кімнаті нікого нема.
Мойша там був один , той що в капелюсі збирав гроші , а решта баптисти . Тому студенту тре було ото в ту секту йти де по четвергам молитва , а потім виключають світло і кохаються хто з ким хоче .
У мене теж був один знайомий пошився у адвентисти, всьо то закінчилося реально дурдомом! (не жартую)! але справа не втім, їм по ідеї навіт лисого ганяти немона, мені цікаво чому зним за руку не здоровалися?-ак буцімто ніхто з вас ніколи сам того неробив! Гаяваспитаю?
Пару років тому повернувся з роботи голодний та злий - молотком пальця прибив,син двійку приніс,з жінкою із-за дрібниці посварились,і тут дзвінок у двері ! Відчиняю - стоять двоє : хлоп у кроватці з ідіотською посмішкою та здоровенна кобіта, тикають в мене журналом "Сторожевая башня",та й кажуть : "Здравствуйте!Ми прішлі с вамі подєліться радостью!"....Те,що я їм відповів,написати не можу,бо забанять назавжди,але більше до мене ці "святі" не приходили ,та інших не підсилали - мабуть телеграф у них добре працює.Отакоєотавикажитегаяваспитаю....
Дак Дружище тоже ситуация как под копирку , на разве что пару деталей , ох я и оторвался по научному с выкладками из библии и разных богословских трактатами .
До мене теж були занадилися , поки не виматюкував ніц до них не доходило. В райцентрі в батьків то тим бабтистам геть біда . Оті іхні рознощики книжечок ходять в костюмах краватках . Ото пам'ятаю йдемо з батьком , а він і каже : Оно глянь йдуть оті підики зара будуть книжечки тикати . Яй питаю з чого ти таке взяв . Батько каже бо в нас в костюмах ходять тіко начальство і ці розповсюджувачі . От іх люд баче за кілометр і тікають від них як від чуми .
От блін, затронули болючу тему, спати хотів іти, а тут таке...! Вобщем до мене тоже більш неходять, я для власного розвитку Святе Письмо прочитав кілька разів, тому коли перший раз прийшли "святі" то зразу були дуже довольні що я хочу їх вислухати, а потім їм довелося слухати мене, і відповідати на усілякі незручні запитання, а потім іще, і іще, іще..... вони вже хотіли іти геть але я (стібаючися) продовжував задавати питання, дискутувати і т.д. вобщем вони просто втікли! Я якщо маю час і зустрічаю "святих", то полощю їм мозок, поки вони не починають тікати від мене! Отакоеотавикажете!!!
ну то звісно. я ж кажу про вже готовий бульйон. а якщо починати з бульйону то тоді точно години дві а то і більше виходе.
взагалі то водка то є польська назва і її кацапи вкрали коли ляхи за підтримкою нашіх запорожців хтіли їх до цівілізації привчити у 1600 роках.але ляхи пошкодували трохи грошів і козаки пішли від них а самі вони з кацапами впоратись невзмозі були. от якби не пошкодували грошів то мо і немалиб ані ми ані вони цього клопіту що є зара
був по ревізіїв пана парторга. бо треба було різних розумних відяшок качнути а в мене і-нет стілько не витримує тому попхався побалакати за житє та качнути те що треба, а заразом і кави посьрбати на халяву