Шановні кулінари і паваря.Пельмені-це є японське.а мацкалі його викрали.і приписали собі.(бо свого ніц нєма)
ну от Бек http://reibert.info/threads/prodaju-fljagu-oficera-ss.588551/ вже зарезевував…поки я зернята ніс із комори Пане! Не псуйте шпектакля, у мене відро насіння нелущеного
як приходжу,так і вечіряю,булоб дивніше коли навпаки. придивитесь,кожен день майже однаковий,ранок-праця .вечор-додому..повечерял,зайшов на райбер..подушка..і так майже кожен день..
ні пельмені то є Українська страва (вареники з м'ясом)! яку спочатку перейняли японці а потім її викрали мацкалі! А так як із зерном у них проблеми то почали вони робити ліпаки наче дулька! Ось таке от!
Ми *каліровані*.(але не всі).А ваша кицька часом не бенгальський тигра.Бо мене вчив Остап Вишня.як на них полювати.
Знаю я ті полювання, як казав один полководець: - Після полювання на бенгальського тигра, собаки ще цуценят приведуть. (приблизний переклад)
Борщ то бесперечно смачно і правильно, але ж не одним борщем і салом людина насищається.... як там сказано!
То в мене годинник надворі, він показує тілько коли Сонце світить Ну Ви реально Злобний Укроп, я вже думав не їсти до світанку…